Galatasaray'dan yıldızlara önlem!

Selçuk İnan'ın Chelsea'ye transfer olma ihtimali, gözleri takımdaki diğer yıldızlara çevirdi. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezonda Burak ve Muslera'yı da kaybetmek istemiyor.

Galatasaray’ın orta sahadaki yıldızı Selçuk İnan’ın Londra’da Chelsea yöneticileriyle bir araya gelmesi, milli futbolcunun İngiliz devine transfer olmak için gün saydığı şeklinde yorumlanıyor.

Takımın revaçtaki diğer isimleri Burak Yılmaz ve Muslera’ya da birçok talip var. Ancak bu oyuncuların hepsinin birden ayrılması durumunda, yeni sezonda ciddi sıkıntıların yaşanabileceği düşünülüyor. İşte bu yüzden, teknik heyetin de uyarısıyla yönetim bazı önlemler almaya karar verdi.

Eğer Selçuk takımdan ayrılırsa, Burak ve Muslera’ya vize verilmeyecek. Hatta bu futbolcularla yeni kontrat yapılması da gündemde.

Fikir ayrılığı çıkabilir

Terim’in de kadro istikrarı nedeniyle oyuncu satışına sıcak bakmadığı öğrenildi. Başkan Ünal Aysal’ın görüşü ise, “Satılmayacak futbolcu yoktur, herkesin bir fiyatı vardır” yönünde. Bu fikir ayrılığının transfer sezonunda sıkıntı yaratabileceği belirtiliyor.

(Fanatik.com.tr)
Sonraki Haber