G.Saray yok artık dedirtti: 37 milyon paund

Porto'nun Kolombiyalı forvet oyuncusu Jackson Martinez için dev ekiplerin bu yaz sezonunda kapışacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Manchester United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Feguson'un hayran olduğu Martinez için teklifi olduğunu ve Kolombiyalı oyuncuyu Rooney, Welbeck veya Chicharito Hernandez'in yerine Old Trafford'a getirmek istediği belirtildi.

Bir diğer İngiliz ekibi Liverpool'un da Martinez için hazırda beklediği ve Brendon Rodgers'ın önümüzdeki zamanda yetenekli forvet için teklif yapabilir. Ancak Rodgers, kulübün mali bütçesini sarsmadan bu oyuncu için 20 milyon pound civarında bir teklif yapabileceği söyleniyor.

Bu iki ekibin yanı sıra Drogba ve Sneijder transferleriyle dünyanın gözünün üstüne çevrilmesini sağlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Real Madrid'e elenen Sarı-kırmızılı ekibin Jackson Martinez için devrede olduğu söylentileri var. Galatasaray'ın Kolombiyalı forvet oyuncusu için önünde Manchester United ve Liverpool gibi iki dev kulüp bulunuyor.

Galatasaray'ın Didier Drogba'nın yanına partner olarak Jackson Martinez'i oynatmak istediği ve bu oyuncunun Türkiye'deki vergi anatajlarından dolayı Türkiye'ye gelebileceği ve Sarı-kırmızılı ekibin bu transfer için tam 37.5 milyon pound vereceği iddia ediliyor.

(Skorer)
Sonraki Haber