Hakem Elif Karaarslan ve Orhan Erdemir'in cinsel içerikli videosu yayınlandı

Hakem Elif Karaaslan ve Orhan Erdemir'in cinsel içerikli videosu yayınlandı. Kısa sürede infial yaratan görüntüler sonrası TFF iki hakemi görevden aldı.

TFF Tahkim Kurulu, Elif Karaarslan ve Orhun Erdemir'in cinsel ilişkiye girdikleri görüntüler nedeniyle TFF'deki lisansları iptal etti.

61 yaşındaki eski hakem şimdi gözlemci Orhun Erdemir ile 24 yaşındaki Elif Karaarslan'ın görüntüleri sosyal medyaya sızdı. Cinsel ilişkiye giren kişiler hakkında TFF devreye girerek lisanslarını iptal etti.

"Elif Karaaslan görünrüler benim değil"

Konuyla ilgili TFF'ye savunma yapan Elif Karaarslan, "Şahsımla ilişkilendirilmeye çalışılan, ancak benimle hiçbir ilgisi olmayan ve görüntü kalitesi son derece kötü olan bir videodan bahsedilmektedir. Görüntülerdeki kişi ben değilim, bir kadının onuruna yapılan saldırıdır" dedi.

Görüntülerdeki kişi Elif Karaarslan mı?

Videonun sızmasıyla birlikte görüntülerdeki kişi Elif Karaarslan mı merak ediliyor. TFF görevden alması görüntüler acaba gerçek mi dedirtiyor. Ancak konuyla ilgili net açıklama gelmedi. Video yayınlandı ve videodaki kişiler Elif Karaarslan ve Orhun Erdemir mi merak ediliyor!

Elif Karaarslan kimdir?

2000 doğumlu olan Elif Karaarslan, alt liglerde hakemlik yapıyor.Eskiden futbol da oynayan Elif Karaarslan Beşiktaş kulübünde de forma giydi. Ancak ön çapraz bağları kopması nedeniyle futbolu bıraktı ve 2020 yılında hakem olarak karşımıza çıktı.

Sosyal medyada kitlesi olan Elif Karaarslan, an itibariyle instagram hesabına erişim sağlanamıyor.

Sonraki Haber