İşte Batalla'yı bitiren neden!

Süper yıldızın Bursa macerasını bu ikili bitirdi!

Önceki gece menajeri kanalıyla yönetime “Ya Daum ya ben” resti çeken Batalla, dün taraftara bir veda mesajı yayınladı, Bursaspor’a ‘Elveda’ dedi. Veda gerekçesi olarak Daum’la profesyonel ve kişisel sorun yaşamasını gösteren oyuncunun kararı herkesi şaşkına çevirdi.
DAUM ESTİ GÜRLEDİ
Her şey Sivasspor maçı öncesinde başladı. Batalla, takım arkadaşları Sestak ve Belluschi gibi Mudanya Yolu üzerindeki Erguvan Sitesi’nde kalıyordu. Sivas maçından iki gece önce sabaha karşı 04.00’te Sestak’ın sitenin yakınındaki bir marketten votka-vişne alışı bir Bursaspor taraftarınca fotoğraflandı. Durumdan görevlilerin de haberdar olmasını isteyen taraftar, fotoğrafı kulübe gönderdi. Konu teknik direktör Christoph Daum’a kadar ulaştı. Takımın Sivasspor deplasmanında aldığı 2-1’lik yenilgi sonrası çılgına dönen Daum, votka olayını gündeme getirdi.
BUNU HAK ETMEDİM’
Batalla’nın Sestak ve Belluschi ile birlikte ‘alkol partisi’ yaptığı imasında bulunan Daum, “Takımın lideri olması gerekenler alkol partisi yapıyor. Sahada koşmuyor. Takımın gençleri Şamil ve Murat bile sizden daha fazla emek veriyor” deyince duygusal yapısıyla bilinen Arjantinli bu sözleri sindiremedi. Derhal menajerini Bursa’ya çağıran 29 yaşındaki yıldız, ilk olarak Erguvan Sitesi’ndeki evini boşalttı. Ve önceki gün ‘vedasını’ açıklaması, ‘votka-vişne’ ile başlayan olayı, dönülmez bir noktaya getirdi.
Sonraki Haber