İşte yeni forvet!

Başka kim geliyor?

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Vojvodina’yla deplasmanda 2-2 berabere kalarak tur için avantaj elde eden Bursaspor’da gündem forvet...

Fanatik'in haberine göre; Sebastian Pinto’nun Sırp ekibiyle oynanan maçta beklentilerin uzağında kalması ve kulübede 16 yaşındaki Enes Ünal’dan başka bir alternatifin bulunmaması yönetimi golcü konusunda harekete geçirdi. Uzun süredir bu bölge için arayışlarını sürdüren Timsah’ta, Utaka’nın da Sivasspor’a gitmesinin ardından rota yeniden Eren Derdiyok’a döndü. Hoffenheim’da forma giyen oyuncu için daha önce de girişimlerde bulunan Bursaspor, transferi bitirmeyi başaramamıştı. Teknik direktör Hikmet Karaman’ın yoğun isteği üzerine yeniden temaslarını hızlandıran Bursasporlu idareciler bu kez 25 yaşındaki gurbetçiyi ikna etti. Kulübüyle 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Eren’i kadrosuna katmak isteyen Timsah’ın bu sefer eli daha güçlü. Çünkü Hoffenheim’ın hocası Markus Gisdol, 1.91 boyundaki forveti takımında düşünmüyor. Bonservis bedeli 3 milyon Euro olan oyuncunun kiralık olarak gönderilmesini istiyor. Birçok takımın listesinde olan Eren’i kiralamak için Bursaspor’un devreye girerek 500 bin Euro’luk bir bedelle Hoffenheim’ı ikna ettiği belirtildi.

Semih de geliyor

Timsah, Semih Şentürk için de pusuda. Bursasporlu idareciler, Semih Şentürk’le yeniden pazarlık masasına oturup, sunulan ilk tekliften daha iyi bir öneriyle tecrübeli futbolcuyla anlaşma zemini arayacak.

Sonraki Haber