Kral'a Kral talip!

Fiorentina ve Napoli'den sonra İngiliz devinin de adı gündeme geldi

Galatasaray'ın geçen sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği performansla sezonun en iyi isimlerinden biri olan ve adından sıkça söz ettiren Burak Yılmaz'ın ismi Avrupa'yla anılmaya devam ediyor. İngiliz basını, Liverpool'un milli golcüyle yakından ilgilendiğini bir kez daha okuyucularına duyururken Burak'ın menajer Brendan Rodgers'ın 3 rüyasından biri olduğunu vurguladı.

ASIL AMAÇ FORVET...

Geçen sezon beklentilerin altından kalan İngiliz ekibinin bu yıl çok daha güçlü bir kadro hedeflediği, bu doğrultuda kaliteli isimlere yöneldiği belirtildi. Geniş bir kadro kurmayı amaçlayan menajer Rodgers'in yönetimden transfer edilmesini istediği isimlere de yer veren gazete, forvet bölgesi için Burak Yılmaz'ın da ismini geçirdi. Habere göre Liverpool Teknik Direktörü'nün diğer adayları Valencialı Soldado, Portolu Christian Atsu…

BURAK BİR ADIM ÖNDE

Gazete, Rodgers'in 'Forvette biraz daha takviyeye ihtiyacımız var ve bunu başarırsak oldukça iyi olacağımızı düşünüyorum' ifadeleriyle forvet transferi isteğini dillendirmesine yer verirken adaylar arasında Soldado'nun transferinin zor olduğunu belirtti.

Christian Atsu ve Burak Yılmaz arasında öne çıkan ismin ise Burak olduğu kaydedildi. Liverpool ile birlikte Burak'ı isteyenler arasında İtalyan Fiorentina ve Napoli kulüplerinin de adı geçerken İngiliz ekibi, devre arasında da oyuncuyla ilgilenmiş ve 13 milyon Sterlin'lik bir teklif öne sürülmüştü.

Sonraki Haber