Manchester için serveti geri çevirecek!

Cristiano Ronaldo için çılgın teklif...

Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo sezon sonunda Manchester United'a dönmeye çok yakın. Portekizli oyuncuya yakın kaynaklar Ronaldo'nun servet yerine Kırmızı Şeytanlar'ı tercih edeceğini iddia etti

Paris Saint-Germain'in 150 milyon euro ödemeyi düşündüğü Cristiano Ronaldo'nun gönlü eski takımı Manchester United'dan yana.

Portekizli oyuncu, iddialara göre, Old Trafford'a dönmek için PSG'nin ödemeyi düşündüğü 150 milyon euro yerine Manchester United'dan gelecek 75 milyon euro'yu kabul etmeye hazır.

2009'da Ronaldo'nun Real Madrid'e 80 milyon pound'a satılmasına onay veren Kırmızı Şeytanlar'ın patronu Alex Ferguson şimdilerde çok daha fazlasına geri dönmesine de onay verdi.

"Cristiano artık tam bir yetişkin. 28 yaşında, kariyerinin zirvesinde" diyen Ferguson, Ronaldo'nun daha uzun süre aynı şekilde oynayabileceğine inandığını şu sözlerle dile getiriyor:

"Şimdiki formunu ve hiç sakatlanmadan oynayabilmesini de göz önüne alırsak 32-33 yaşında da oldukça yüksek performans gösterebilecek gibi görünüyor."

Katar'lı milyarderlerin Ronaldo için haftalık 500 bin pound'luk teklifi her ne kadar iştah açıcı görünse de Real'de haftalık 215.000 pound kazanan Ronaldo'nun 250.000 pound teklif edileceği söylenen Manchester United'ı tercih edeceği iddia ediliyor.
Sonraki Haber