Mourinho’ya kötü haber: Osimhen, Osayi transferinde devreye girdi!

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nijeryalı oyuncunun yeni adresi Galatasaray olabilir. Osimhen’in devreye girdiği transfer sürecine dahil olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Süper Lig’de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe yeni sezona hızlı giriş yaptı. Teknik Direktörlük koltuğunu Jose Mourinho’ya teslim eden sarı lacivertliler Uluslar Ligi nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı iyi değerlendirdi. Süper Lig’de Samsunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmayı hedefliyor. Fenerbahçe’de bir yandan yeni oyun planıyla ilgili hazırlıklar devam ederken; diğer yandan iç transfer görüşmeleri gerçekleştiriliyor. Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Bright Osayi-Samuel'in durumu kritik önem taşıyor.

Mourinho’dan Özel Uyarı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Asbaşkan Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Teknik Direktör Jose Mourinho, sezonun geri kalan kısmı için umutlu olduğunu açıkladı. Tecrübeli teknik adamın savunma güvenliğini üst noktaya taşımayı planladığı öğrenildi. İlk 11’de önemli değişiklikler yapmayı planlayan Jose Mourinho, Bright Osayi-Samuel'in yeni oyun planındaki rolü üzerine yoğunlaştı. Nijeryalı oyuncu ile sözleşme uzatılmasını isteyen Jose Mourinho, oyuncunun aklının karışmasını engellemek istiyor. Fenerbahçe yönetimin yeni sözleşme görüşmelerine başladığı Bright Osayi-Samuel'in yıllık maaş beklentisinin yüksek olduğu ortaya çıkmıştı.

Osimhen, Osayi’yi Galatasaray’a Çağırdı

2021 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan Bright Osayi-Samuel'in transferiyle ilgili görüşmeler başladı. Sezon sonu serbest kalacak olan yıldız oyuncunun Galatasaray’a gitme ihtimali bulunuyor. Bright Osayi-Samuel'in arkadaşı Victor Osimhen’in transfer sürecine dahil olduğu ortaya çıktı. Nijerya basınında yer alan haberlere göre Osimhen, Osayi ile görüşerek Galatasaray’a gelmesini istedi. Osimhen’in Galatasaray’a çılgınca aşık olduğu belirtilen haberlerde gelecek sezon planlarıyla ilgili tahminlere de yer verildi. Osimhen’in sarı kırmızılı ekipte kalmaya sıcak bakacağı ileri sürülürken, Osayi’yi de olumlu yönde etkilediği ifade edildi. Öte yandan Bright Osayi-Samuel'in talipleri arasında İngiliz ekipleri de yer alıyor. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile yıllık maaşı için anlaşma sağlayamaması halinde İngiltere’ye gidebilir.

Sonraki Haber