Muslera için 20 milyon euroluk ret!

Galatasaray taraftarı, 20 milyon euro ödense dahi Fernando Muslera'nın satılmasını istemiyor.

Galatasaray Yönetimi'nin ''satılabilir'' dediği Fernando Muslera'nın olası vedasına sarı-kırmızılı taraftardan veto geldi. İspanya La Liga ve İngiltere Premier League'den ciddi talipleri olan Muslera için başkan Ünal Aysal, 20 milyon euroluk bonservis bedeli belirlemişti.

Muslera için 'menajeri' vasıtasıyla gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirme kararı alan Galatasaray Yönetimi, Uruguaylı file bekçisi konusunda vereceği kararın taraftar nezlinde de kabul görmesini istiyor.

Galatasaray taraftarının en büyük buluşma noktası olan WEBASLAN.com'da Fernando Muslera için bir anket düzenlendi. Toplam 95 bin 583 oyun kullanıldığı ankette kullanıcılara; ''Sizce Fernando Muslera 20 milyon euroluk bir teklife satılmalı mı?'' şeklinde bir soru yöneltildi.

Galatasaray taraftarının cevabı; Muslera'nın 20 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında dahi satılmaması yönünde oldu.

Ankette kullanılan 95 bin 583 oyun yüzde 81'i (77 bin 675) Muslera'nın satılmaması yönünde kullanılırken; kullanıcıların yüzde 18.7'si ise (17 bin 908) Uruguaylı kalecinin 20 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödenmesi durumunda satılması yönünde kullanıldı.
Sonraki Haber