Nobre seneye 'sarı-kırmızı' formayı giyecek!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Nobre ile anlaştığı ifade edildi.

Sezonun ikinci yarısında çıkışa geçen ve bu devrenin en iyi takımlarından biri olan Kayserispor gelecek yılın kadrosu için de düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre, Sarı-Kırmızılılar, bitime 4 hafta kala Süper Lig’e veda etmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu’nun golcüsü Mert Nobre ile anlaşma sağladı. Sezon sonunda Lacivert-Kırmızılılar’la sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu, Kayserispor’un teklifini düşünmeden kabul etti.

Gelecek yıl vatandaşı Bobo’nun da forma giydiği Kayserispor’da forma giyecek olan Brezilya asıllı Nobre, konuyla ilgili açıklama yapmazken, sezon sonunda Mersin’den kesin olarak ayrılacağını açıkladı. Türkiye kariyerine Fenerbahçe ile başlayan 32 yaşındaki futbolcu, daha sonra da 5 sezon Beşiktaş forması giydi.

Transfer listesi hazır

Türkiye mecerasında 339 resmi maça çıkan Mert Nobre, 129 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu sezon da Mersin İdmanyurdu formasıyla 29 resmi karşılaşmada oynayan golcü futbolcu, 14 kez gol sevinci yaşadı. Bu arada bonservisi bedeli ödemeden Nobre’yi kadrosuna katan Kayserispor’un, yeni sezon öncesi transfer etmeyi hedeflediği isimleri belirlediği ve birçoğuyla temasa geçtiği öğrenildi.
Sonraki Haber