Real Madrid'de büyük operasyon!

Real Madrid'de sezon sonunda büyük bir kadro değişimi yaşanacak.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de yaz transfer döneminde gelecek yıldızların yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de hemen hemen belli oldu.

Fichajes.com'da yer alan habere göre, Atletico Madrid forması giyen Radamel Falcao, Manchester City'de oynayan Agüero, Tottenham'ın genç yıldızı Gareth Bale ve Napoli'den Edinson Cavani gibi yaz transfer döneminde transfer etmeye çalışacak Real Madrid bazı futbolcularla da yollarını ayıracak.

İspanyol kaleci Iker Casillas'ın sakatlanmasından sonra kadroya Diego Lopez transfer edilmiş ve Jose Mourinho tarafından Antonio Adan'a ise hiç şans verilmemişti. Bu durumdan rahatsız olan 25 yaşındaki kalecinin sezon sonunda ayrılacaklar listesinde yer aldığı belirtildi.

Real Madrid takımında Kaka'da gözden düşen isimler arasında yer alırken, Ricardo Carvalho, Chelsea'dan kiralanan Essien, Raul Albiol gelecek sezon kadrosunda düşünülmeyen yıldızlar oldular.

İspanyol devinde asıl kafa karıştıran mesele ise ileri uçta. Bu bölgede Gonzalo Higuain ve Karim Benzema'dan birisinin takımdan ayrılacağı ancak bunu iki futbolcunun sezon sonuna kadar sürdürecekleri performanslarının belirleyeceği ifade edildi.
Sonraki Haber