SON DAKİKA TRANSFER HABERİ: Beşiktaş'ta taraftarı şoke eden ayrılık!

Ara transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş'ta hareketlilik hız kesmiyor.

Yeni transferlerin yanı sıra, kadroda düşünülmeyen oyuncularla da yolları ayırmak isteyen siyah-beyazlılarda, iki isimle vedalaşılması gündemde. Beşiktaş yönetimi, kadronun geleceğini şekillendirme adına önemli kararlar almaya hazırlanıyor.

Bu sezon, geçtiğimiz yıla kıyasla daha istikrarlı bir performans sergileyen Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni bir vizyon oluşturma peşinde. 49 yaşındaki Hollandalı çalıştırıcının gözüne giremeyen iki futbolcu, takımdan ayrılacaklar arasında yer alıyor.

Ernest Muçi Beşiktaş’tan Ayrılıyor mu?

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Ernest Muçi, ayrılığın eşğiğinde. 23 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlılarda mutlu olmadığı ve menajerinin önüdeki hafta İstanbul'a gelerek yönetimle görüşme yapacağı öğrenildi. Muçi'nin ayrılığı durumunda Beşiktaş'ın, orta sahaya yeni bir transfer yapabileceği de kulislerde konuşuluyor.

Ersin Destanoğlu’nun Geleceği Belirsiz

Beşiktaş'ta bir diğer ayrılık ise kaleci Ersin Destanoğlu olabilir. Uzun süredır Mert'in gerisinde kalan ve forma şansı bulamayan Ersin, taraftarın tepkilerinin de etkisiyle ayrılık kararlılığına varmış gibi görünüyor. Genç kalecinin kariyerine yeni bir sayfa açmak için Avrupa’da bir kulübe transfer olma ihtimali bulunuyor.


Kaynak: Para Limanı Haber Merkezi

Sonraki Haber