Transferlerde son dakika

Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına hızla devam ediyor.

ASSOU EKOTTO
Orta sahaya Alper, savunmaya Alves’i transfer eden, hücumda Cardozo ile imza aşamasına gelen Fenerbahçe, sol bekte de mutlu sona yakın... Sarı-Lacivertliler, Tottenham’ın yıldızı Assou Ekotto’yla da büyük ölçüde anlaşma sağladı. Temasa geçildiği ilk günden bu yana Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakan 29 yaşındaki oyuncunun alacağı yıllık ücrette anlaşma sağlandığı öğrenildi. İngiliz temsilcisiyle de ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, transferin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.
SERDAR TAŞÇI
Stuttgart’taki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve iki yıldır Türk takımlarının gündeminde yer alan Serdar Taşçı’yla ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor. 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertliler, Alman ekibiyle de bonservis bedeli konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. 26 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe’nin 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtiliyor.
VEYSEL SARI
Güçlü ve alternatifli bir savunma dörtlüsü kurmayı planlayan Fenerbahçe, bu bölgeye takviye için de çalışmalarını sürdürüyor. Gökhan Gönül’ün geçirdiği operasyonlardan sonra 3 ay sahalardan uzak kalacak olması sağ beke takviyeyi zorunlu hale getirirken, ilk öne çıkan isim de Eskişehirsporlu Veysel Sarı oldu. 25 yaşındaki futbolcu imzaya hazır ama son kararı Fenerbahçe’nin başına geçecek yeni hoca verecek.


Kaynak: Fanatik
Sonraki Haber