Yanal'ın imha planı cebinde

24 saat izlenebiliyor

Avrupa’nın devlerinin kullandığı son teknoloji analiz programı, rakibi yazılı ve görsel olarak tarıyor. 25 dakikalık videoda Salzburglu oyuncuların özellikleri en ince ayrıntısına kadar yer alıyor. Futbolcular 24 saat boyunca analizleri izleyebiliyor.

ŞENER TÜRKMENOĞLU

Günlerdir sadece Oscar Cardozo transferine kilitlenen F.Bahçe’de gözler artık Portekiz’den Şampiyonlar Ligi’ne çevriliyor. Sarı-Lacivertliler, Salzburg ile çok kritik bir eleme maçı oynayacak. Camia transfere odaklanırken, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yardımcıları, tüm mesailerini Salzburg’un analizine harcadı. Bu yoğun çalışma sonucunda Avusturya’da yarın sahaya çıkan herhangi bir F.Bahçeli oyuncu, Salzburg’un takım olarak tüm yönleriyle tanıyor, oyuncularının bütün özelliklerini yakıdan biliyor olacak. Nasıl mı?

BÜTÜN DETAYLAR BİLİNİYOR

Bu sezon Robotic Eye ve GP Sport Analyse gibi teknolojik gelişmelerden maksimum faydalanan Avusturya ekibinin tüm analizleri dünyanın önemli kulüplerinin kullandığı özel bir programla F.Bahçeli futbolcuların cep telefonuna gönderildi. Teknik Direktör Ersun Yanal, Salzburg’un A.Wien maçını tribünde çıplak gözle izlerken, Sarı-Lacivertli oyunculara da uzun uzun rakibin analiz görüntüleri izletildi. Rakibin tüm özellikleri anlatan küçük küçük görüntülü analizler, daha sonra futbolcuların şahsi cep telefonlarına aktarıldı.

İSTEDİĞİN ZAMAN SEYRET

Analizde oyuncunun sahada ne yapması gerektiği anlatıyor. Yazılı ve görsel analizi, istediği yerde istediği zaman kullanan oyuncu, sadece cep telefonuna dokunup Salzburg’un sağ bekinden santforuna kadar her futbolcunun tüm özelliklerini öğrenebiliyor. 25 dakikalık video analiz 24 saat izlenebiliyor.

AKILLI TELEFONLA ANALİZ

F.Bahçe, Robotic Eye ve GP Sport Analyse programlarını kendi futbolcularının performansını ölçmede kullanıyor. Robotic Eye ile futbolcunun Samandıra ve Saracoğlu’nda ne kadar mesafe kat ettiği ölçülüyor. GP Sport Analyse programı ise oyuncunun ne kadar çalıştığını, vücudunun değerlerini gösteriyor. Analiz programı iki sistemden farklı olarak rakip takımların analizinde kullanılıyor. Sistem sayesinde Fenerli futbolcular, akıllı cep telefonlarından sadece sosyal medyayı takip etmeyip, taktik de alacak.
Sonraki Haber