Yeni Alex geliyor

Yeni yıldız o olacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Devran Çamurdaş hakkında ilginç detaylar ortaya çıkıyor.
Eskişehirspor'da forma giyen 17 yaşındaki golcü oyuncuyu Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı iddia edildi. Ancak Eskişehirspor daha sonra yaptığı açıklamada Devran için herhangi bir kulüple anlaşmadıklarını belirtti.
Bu açıklamaların ardından siyah beyazlı kulüpten herhangi bir yanıt gelmezken Sportif Direktör Önder Özen genç golcüyü Beşiktaş'a getirmek için yoğun çaba harcıyor.
Özen, Fenerbahçe'de çalıştığı dönem altyapıya "Yeni Alex" olarak getirilen genç yıldızı Beşiktaş'a getirerek siyah beyazlıların yerli forvet sıkıntısına son vermeyi hedefliyor.
FENERBAHÇE ALTYAPISINDA YETİŞTİ
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği 1996 doğumlu Devran Çamurdaş, 8 yaşındayken Fenerbahçe'nin Mersin Futbol Okulu'nda parlamış 4 yıl sonra altyapıya yükselmişti.
Futbol okulunda geçirdiği 4 yılda özel antrenmanlarla çalıştırılan Devran Çamurdaş Fenerbahçe altyapısına girdikten sonra da gelişimini sürdürdü. "Geleceğin Alex'i" olarak sıfatlandırılan Devran, 2011 yılında Eskişehirspor'a transfer oldu.
17 yaşındaki Devran, F.Bahçe altyapısına girdiği dönem verdiği bir röportajda şimdilerde Beşiktaş'ın transfer listesindeki Ronaldinho'nun hayranı olduğunu dile getirmiş ve onu örnek aldığını ifade etmişti.
DEVRAN TRANSFERİ AÇIKLADI AMA...
Eskişehirspor'un genç golcüsü Twitter'daki hesabından Beşiktaş'a transfer olduğunu duyursa da transfer Eskişehirspor yönetimine takıldı.
Akademi Liglerinde çıktığı 109 maçta 82 gol atan Eskişehirspor'un 17 yaşındaki santraforu Devran hakkında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Yüksel Pilgir, “Devran’ın an itibariyle takımdan ayrılması söz konusu değil. Eskişehirspor’un futbolcusu. Onun ayrılıp Beşiktaş’a gitmesine göz yumamayız. Buradan ayrılacaksa da Beşiktaş’ın 200 bin TL yetiştirme bedeli ödemesi gerekiyor. Devran Çamurdaş Eskişehirspor’un futbolcusudur” ifadelerini kullandı.
İki kulüp yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek bu transferi sonlandıracakları öğrenildi.
Fotospor
Sonraki Haber