Casus cihazlara dikkat!

Selin Canik, casus cihazların neler olduğunu ve nasıl kullanıldığını araştırdı. İşte dikkat edilmesi gereken casuslar...

Ah şu Facebook yok mu? İkili ilişkilerin hem düşmanı hem dostu olabiliyor. Küçüklükten beri duymaya alıştırıldığımız ''Erkekler aldatır'' cümlesi nedeniyle biz kadınlar casusluk yapmaya itiliyoruz.
(Not :Benimde aklımdan geçiyor ama yapmıyorum merak etmeyin).

Bir sorun Bay Google'a. Facebook şifresi nasıl kırılır yazın bakalım. Kaç sonuç çıkıyor bilinmez.
En az bir kere aklınızdan geçmiştir eski, şu anki sevgilinizin veya eşinizin şifresini öğrenmek. Siz siz olun sakın internette bulduğunuz şifre çözücü insanlardan yardım istemeyin. Bilişim suçu işlemek istiyorsanız benden günah gitti.

İyi ki devlet adamları dinleniyor iyiki telekulak skandalları ortaya çıkıyor bizde bilgileniyoruz.
Hani bırakın kadınları, erkeklerde bayağı meraklı eşlerini takip etmeye.
Ne zaman casus teknolojileri tanıtsam erkeklerden mail geliyor. ''Selin hanım tanıttığınız casus cihazını nereden bulabilirim?''

Aman dikkat! Arabanızda OGS varsa içinde bir casus olabilir. Nasıl mı? İçine yerleştirilmiş SIM kart sayesinde arabanızda ne konuşuluyor hepsi dinlenebilir. SIM kartın numarası aranıyor ve OGS bir dinleme cihazına dönüşüyor. Ne fena öyle değil mi?

Şimdi moda, sevgiliye son model cep telefonu hediye etmek. Ay sevgilim iphone 5 çıkmış, alır mısın?
Alsında içine casus yüklesin!
Peki ya uzaktan tv kumandasına ne dersiniz? Kumandanın içine yerleştirilen SIM kart sayesinde evde ne konuşuluyor dinlenebiliyor. Yani bunların sonu yok.

Tek bildiğim bir gerçek var , oda KARMA...

Ne aldatın ne de aldatılan olun.

Buyrun Teknopark programından son model casus cihazlar tanıtımı :



Selin Canik / selincanikk.blogspot.com

Sonraki Haber