THY'den müthiş dörtlük!

Türk devi ünlü spor kanalıyla uçuşa hazırlanıyor!

PARALİMANI.COM/ÖZEL HABER

Türk Hava Yolları, 37 ülkede yayın yapan dünyaca ünlü spor kanalı ESPN ile müthiş bir işbirliği için düğmeye bastı.

Çok platformlu bir ürün için ESPN ile imzaları atan THY, "Basketbolun Başkentleri" adını taşıyor. Dünyanın ikon olan başkentlerindeki basketbol tutkusunu anlatacak bir dizi belgesel THY ve ESPN ortaklığında çekilecek.
Belgesel dizinin ana durakları ise Madrid, Berlin, İstanbul ve Atina olacak.

Real Madrid, Alba Berlin, Beşiktaş, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Medical Park, Anadolu Efes, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos Athens'in dahil olacağı belgesel serisi yaklaşık 20 milyon izleyiciye hitap edecek. Belgesel THY'nin 70'ten fazla uluslararası destinasyona uçuşlarında yolculara seyrettirilecek.

THY'Yİ UÇURABİLECEK ANLAŞMA!

Böylece yıllardır futbol ile ilgili dünyanın dikkatini çeken yatırımlarıyla öne çıkan THY, artık futbol piyasasında jübleye hazırlanırken basketbol sahasına müthiş bir geçiş yapacak.
Dünyada arşiv yaratan spor belgeselleriyle ödüller kazanan ESPN ile yapılan işbirliği, THY'nin ve Türkiye'nin tanıtımına ciddi bir katkı sağlayacak, öte yandan NBA maçlarında bile THY reklamları gösterilerek Türk devinin dünyanın en büyüklerinde zirveye oynama taktiğine de önemli bir katkı sağlayacak.

İŞTE BELGESEL SERİSİ VE YAPILAN ANLAŞMANIN AYRINTILARI:

* ESPN, 4 ayrı 30 dakikalık belgeseli uluslararası yayın ağı olan (ESPN İngiltere, ESPN Amerika, ESPN Klasik, ESPN Ortadoğu-İsrail ve ESPN Atlantik) kanallarda Mayıs 14'te yayınlamaya başlyacak.

* Uçaklarda ve havaalanlarındaki lounge'larda programı izleyen yolculara programla ilgili bilgiler ve 4 destinasyonla ilgili tanıtımın yağıldığı bilgilendirme borşürleri hediye edilecek.

* TV yayınları sadece ESPN ve uçaklarla sınırlı olmayacak. Anlaşmalı olunan TV kanallarında da yayınlanacak.

* Nisan ayından itibaren belgeselin tüm tanıtımları hem de TV network'ü hem de web siteleri aracılığıyla yapılmaya başlanacak.

* Euroleague Final Four serisinde stadyumlarda da belgesel tanıtımlarının yer aldığı hediyeler basketbolseverlere dağıtılacak.

* www.basketballcapitals.com internet sitesinde nisan ayından itibaren belgeselle ilgili ayrıntılar, haberler, tanıtımlar ve bonus içerikler yer alacak.

* ESPN'nin yayınladığı Euroleague maçları, NBA karşılaşmalarıve NCAA maçları sırasında THY'nin reklamları yayınlanacak.

Sonraki Haber