Apple kişiye özel radyo hazırlıyor!

2013'te Apple 5 büyük bombayla piyasayı sallayabilir! İşte Apple hakkında 5 kehanet!

Apple kişiye özel radyo hazırlıyor!

CNet teknoloji yazarı Josh Lowensohn, Apple'ın 2013 falına baktı. İşte 2013'te Apple'la ilgili 5 önemli kehanet...

1- APPLE TV GELİYOR: Halen piyasada olan Set-Top-Box'tan daha akıllı, full donanımlı, programlanabilir ve kullanımı çok daha basit bir Apple TV 2013'te gelebilir.

2- RAKİPLERLE EL SIKIŞACAK: HTC, Samsung ve Google gibi rakipleriyle gırtlak gırtlağa gelen ve CEO'su tarafından termonükleer savaş diye adlandırılan savaşlar 2013'te bitecek ve Apple, ihitlaflı olduğu en büyük rakipleriyle el sıkışacak.

3- iRADYO GELİYOR: 3 büyük müzik şirketiyle anlaşma sağlandı. Apple'ın bu yeni ürününün kullanıcıları isteyecek, onlar istediği parçayı radyodan yayın olarak verecek.

4- HARİTAYA DAHA BÜYÜK YATIRIM: iPhone kullanıcılarını illallah ettiren harita uygulamalarına daha fazla yatırım yaparak hatalar zincirinden kurtulmaya çalışacak.

5- SIRI'DE BETA VERSİYON TERKEDİLECEK: iPhone'un büyük umutlarla yeni modellerine entegre edilen fakat beklenen etkiyi doğrumayan Siri için Apple'ın büyük hedefleri var. Beta versiyon terk edilecek, Siri, Mac ve Apple TV'de de olacak. Yani artık konuşan ve komutla hareket eden televizyon ve bilgisayarlar geliyor.