Arda'dan transfer iddialarına yanıt!

Galatasaray'ın eski yıldızı Arda Turan, hem Sarı-kırmızılı kulüple, hem de Fenerbahçe'yle gurur duyduğunu söyledi.

Arda'dan transfer iddialarına yanıt!

İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan Arda Turan, KanalTürk'te yayınlanan Top Bizde programına konuştu.
Arda, "Madrid'de mutlu ve huzurluyum" diyerek transfer iddialarını yalanlarken, Galatasaray'ın Real Madrid ile oynamasından gurur duyduğunu söyledi.

"Bernabeu'da çeyrek final oynayabilmek ve buralara kadar gelmek güzel bir şey" diyen Arda, sözlerini şöyle sürdürdü:
Ben Galatasaray taraftarı olarak takımımla gurur duydum. Hem Galatasaray'ı hem Fenerbahçe'yi kutluyorum buralara kadar geldikleri için.

"ATLETİCO MADRİD'TE MUTLUYUM"

Türk gazetelerinde çıkan "İngiltere" ve "Galatasaray" iddialarına da cevap veren Arda, "Atletico Madrid'de mutluyum. Ben takımımın yanındayım bir Galatasaray taraftarı olarak. Yarın ne olacağını bilemeyiz ama ben Atlerico Madrid'de mutluyum. Kontratımın burada olmasından mutluyum." diyerek transferinin söz konusu olmadığını vurguladı.

"BURAK'I HERKES BİLİYOR"

Trabzonspor'un ardından Galatasaray'da büyük bir patlama yapan "eski oda ve takım arkadaşı" Burak'a da övgüler düzen Arda, Dünyada herkesin ismini bildiği yıldız bir oyuncumuz var, Burak Yılmaz! Ben Burak Yılmaz adına ve Galatasaray adına mutluyum. kendisiyle gurur duyuyorum" diyerek golcü oyuncunun ne kadar çok tanındığını anlattı.

"TÜRKİYE'DE SADECE..."

Ara sıra gazetelerde çıkan "Fenerbahçe istiyor" haberlerine de değinen Arda Turan, Profesyonelim ve bir Galatasaray taraftarıyım. Ancak Türkiye'de Galatasaray'dan başka hiçbir takımda oynamam" diyerek sözlerini noktaladı.