Aslan Sneijder Arena'ya çıktı!

Hollandalı yıldız ilk kez...

Aslan Sneijder Arena'ya çıktı!

Transferi büyük ses getiren Hollandalı yıldız, ilk defa Türk Telekom Arena'ya adım attı.

14 numaraları formayı giymek ve resmi imza töreni için Arena'ya giden Sneijder, GS TV tarafından canlı yayınla verilen bu anlarda GS TV çalışanlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra basın toplantısı odasına doğru hareket etti.

Eşi Yolanthe'nin de katıldığı imza töreninde kendisini 3.5 yıl için Galatasaray'a bağlayacak olan sözleşmeyi imzalamadan önce "Galatasaray'a efsane olmak için geldim" dedi.

Basın toplantısında, Galatasaray ile Inter anlaşmasına rağmen karar verme sürecinin neden uzadığına ilişkin soruya Sneijder, "ben 48 saat içinde karar verdim. Süreç uzamadı aslında. Benim Inter ile çözmem gereken sorunları çözmek istedim. Onun için süreç uzadı" yanıtını verdi.

İŞTE SNEIJDER'DEN KARELER

Ayrıca Sneijder Kuyt'ın kendisine Fenerbahçe'ye gelmesi konusunda baskı yapıp yapmadığı sorusuna "Öncelikle Fenerbahçe'den hiçbir teklif almadım. Elbette Kuyt ile görüştüm gelmeden önce. Kuyt çok iyi arkadaşım. Şehirle ilgili sorular sordum kendisine. Maurinho ile de konuşmam oldu. O da kesinlikle Galatasaray'a gelmemi tavsiye etti. Van Gal'le de konuştum. O da aynı öneriyi yaptım. Ama zaten benim kararım kesindi. Gelecektim" dedi.

İsmi: Sınaydır

Hollandalı, basın toplantısının ardından da Galatasaray TV'ye konuk oldu. İlk soru belki de herkesin merak ettiği souydu. İsmi nasıl telaffuz ediliyor?
Sneijder bu soruya çok net şekilde "Sınaydır, Şınaydır değil. Ama beni nasıl istiyorsanız öyle çağırabilirsiniz" şeklinde yanıt verdi.