Atletico Madrid Selçuk'un peşinde!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Santiago Bernabeu'da Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray'da gözler Selçuk İnan'ı yakından takip etti.

Atletico Madrid Selçuk'un peşinde!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Santiago Bernabeu'da Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray'da golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın Atletico Madrid tarafından izleneceği bir süredir gündemden düşmüyordu.

Real Madrid ile oynanan maçta Burak Yılmaz'ı izleyeceği iddia edilen Atletico Madrid scout ekibinin asıl hedefinin Selçuk İnan olduğu ortaya çıktı.

Selçuk İnan'ı bir süredir takip eden Atletico Madrid scout ekibinin, Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanan maçta milli futbolcuyu 3 kişiden oluşan özel bir analiz ekibi ile izlediği, sezonun sona ermesiyle birlikte de 'diğer izlenen futbolcuların da raporlarını' içeren dosyayı teknik direktör Diego Simeone'ye teslim edileceği belirtildi.

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2016-2017 sezonunda sona erecek Selçuk İnan için sarı-kırmızılı yönetim, 12 milyon euroluk bonservis bedeli belirlemiş durumunda. Galatasaray'dan 2 milyon euro sabit ücret ve maç başına da 15 bin euro alan Selçuk İnan, hemen her fırsatta Galatasaray'dan ancak Avrupa'dan bir teklif gelmesi durumunda ayrılabileceğini dile getiriyor.

Öte yandan Salı günü alatasaraylı yöneticiler Ali Dürüst, Ali Gürsoy ve Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ile Atletico Madrid'in sahibi Gil Marin arasında yapılan görüşmelerde 'Burak Yılmaz transferinin hiçbir şekilde gündeme gelmediği' ve görüşmelerin Arda Turan'ın ödeme planı konusunda yapıldığı öğrenildi