Aziz Yıldırım: Yerle bir oldular

Fenerbahçe Dergisi'ne konuştu

Aziz Yıldırım: Yerle bir oldular
Başkan Aziz Yıldırım, UEFA kurullarının verdiği kararların ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) yürütmeyi durdurma kararı aldığını hatırlatarak, “Bugünlerde tüm enerjimiz ve çabamız; Fenerbahçemizin hak ettiği platformlarda yer almasına yönelik çalışmalarımızı hayata geçirme amacı taşıyor” dedi.
Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin ağustos sayısındaki yazısında, gündemin yoğunluğu nedeniyle dergideki yazılarına son birkaç aydır istemeden ara verdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“İki yılı aşkın bir süredir, sportif anlamda yaşadığımız başarıları bir yana bırakırsak, hiçbir spor kulübünün karşılaşmadığı ve karşılaşmayacağı zorluklarla karşılaştık; birliğimizle, inancımızla bugünlere ulaştık. O ilk günü anımsayarak, bugüne kadar neler yaşadığımızı düşünürsek hep birlikte büyük bir iş başardığımızı, sizlerin katkısıyla sayısız zafere, Avrupa’da başarıya imza attığımızı göreceksiniz.”
Fenerbahçe’nin kimseden iltimas beklemediğini kaydeden Aziz Yıldırım şöyle devam etti:
“Biliyorsunuz, UEFA kurullarının kararına yönelik CAS, yürütmeyi durdurma kararı alarak, ülkemizin güzide (!) spor hukukçularının ilmik ilmik ördüğü zemini yerle bir etti. Biz bu karara şaşırmadık, bu kararı bekliyorduk. Bu dakikadan itibaren sonuç ne olursa olsun ilk günden bu yana her platformda yüksek sesle tekrar ettiğimiz gibi; Fenerbahçe kimseden iltimas beklemiyor, Fenerbahçe adil yargılanma, adalet bekliyor ve istiyor.”