Barcelona Neymar'ı resmen açıkladı!

Barcelona, Brezilyalı yıldız Neymar için ilk ciddi adımı attı. İkinci başkan Josep Maria Bartomeu, Neymar'ı kadrolarına katmak istediklerini ilk kez açık bir şekilde dile getirdi.

Barcelona Neymar'ı resmen açıkladı!

Birkaç yıldır adı İspanya'nın dev kulüpleri Real Madrid ve Barcelona ile anılan Neymar için Katalan kulübünden ilk resmi açıklama geldi.

Barcelona İkinci Başkanı Josep Maria Bartomeu, Brezilyalı yıldızı kadrolarına katmak istediklerini dile getirdi.
İspanyol AS gazetesine açıklamalarda bulunan Bartomeu, ''Dünyanın yarısı Neymar'ı transfer etmek istiyor. Santos'tan ayrılmak istediğinde, Barcelona olarak onu renklerimize bağlayacağımızdan eminim'' diye konuştu.

Katalan ekibin teknik heyetinden Neymar'ın transfer edilmesi yönünde bir rapor aldıklarını sözlerine ekleyen Barcelona ikinci başkanı, ilerleyen dönemde bu yönde bir girişimde bulunabilecekleri mesajını verdi.

Barcelona'nın kanat oyuncusu Dani Alves de, El Mundo Deportivo'ya yaptığı açıklamada, milli takımdan arkadaşı Neymar'a Barcelona'ya gelmesi tavsiyesinde bulundu.

Alves, ''Onun yerinde olsaydım, 2014 Dünya Kupası'na daha hazır bir şekilde gidebilmek için Barcelona'ya gelirdim. Elimde olsa onu hemen alır, buraya getiririm. Ama kararı Neymar verecek'' ifadelerini kullandı.