Başbakan Erdoğan'dan operasyon yorumu!

İçeriden ve dışarıdan hiç kimse!...

Başbakan Erdoğan'dan operasyon yorumu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde, toplu açılış töreninde konuşuyor. İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;

Konya'nın hükümetimiz, hareketimiz nezninde müstesna yeri var. Konya bizim yolumuzu aydınlatan fener oldu. Konya en karanlık gecelerde bize yol gösteren kutup yıldızı oldu. Pınarhisar'dan bu yana ne zaman bir sıkıntımız olsa Konya'nın hayır dualarını yüreğimizde hissettik.

11 yıl boyunca siz bize ne emrettiyseniz biz onu yerine getirmenin mücadelesi içinde olduk.Hz. Mevlana'nın şehrine mahcup olmadık size mahcubiyet yaşatmadık.

Birkez daha söz veriyorum sizin güveninize asla halal getirmeyeceğiz. Sizin açtığınız yoldan asla ayrılmayacağız hiçbir tehdide boyun eymeyeceğiz. Siz arkamızda olduğunuz müddetçe geri adım atmayacağız. Haktan ve hak mücadelesinden ayrılmayacağız. İstedikleri kadar çirkin yollara tevessür etsinler Türkiye'de söz milletindir karar milletindir yetki milleitndir. Mühür milletin elindedir. Arkasına çeteleri alanlar bu millete istikamet çizemezler.Arkasına Türkiye içinde ve dışında birtakım karanlık çeteleri alanlar Türkiye'nin ayarlarını değiştiremezler. Türkiye üzerinde ameliyat yapılacak ülke değildir. hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne biz ne millet izin vermeyiz .Türkiye muz cumhuriyeti değildir Türkiye milletin kararlarının yokm sayılacağı millet değildir içeriden ya da dışarıdan kimse ülkemi karıştıramaz. Terör bu millete diz çöktüremedi ve diz çöktüremez. Saldırılar tuzaklar millete diz çöktüremedi. Hakkın yanında olmaya devam edeceğiz. Suriye'de hakkın, mazlumun yanında olduk dimdik durmaya devam edeceğiz.