Beşiktaş'a yeni kaleci!

Eski takımı ile vedalaştı

Beşiktaş'a yeni kaleci!

Beşiktaş Yönetimi, Tolga Zengin'in transferi için Trabzonspor ile 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Tolga'nın siyah-beyazlı takıma gitme yönündeki talebi karşısında geri adım atan bordo-mavili kulüp, tecrübeli file bekçisinin transferine onay verdi.

Radikal'in haberine göre, karadeniz ekibinin alt yapısından yetişen ve son yıllarda sergilediği perfromansıyla dikkati çeken 29 yaşındaki kalecinin, Beşiktaş ile 3 yılık sözleşme imzalayacağı öğrenildi..

TAKIMLA VEDALAŞTI

Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından kaptan Tolga Zengin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Takımla birlikte yarın İrlanda'ya gitmeyecek olan Tolga'nın, teknik direktör Mustafa Akçay’a Derry City maçı öncesi başarı dileklerinde bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde Tolga Zengin transferiyle ilgili olarak Vatan'a şu açıklamayı yapmıştı:
"Milleti kandırıyorlar. Yok 10, yok 5 milyon euro istemişiz. En başından beri Tolga için 3 milyon euro istedik. (Tolga’nın içerde 500 bin euro alacağı var, onu da ödeyin) dedik. Tolga kendisi 250 bin eurodan vazgeçti. Yani Tolga için ödenmesi gereken 3 milyon 250 bin euro. Bu futbolda ilke kalmamış. Top yuvarlak, ama biz değiliz. 5-10 sefer konuştuk Beşiktaş’la. Araya 50 adam soktular, ama 2.5 milyon euronun üzerine çıkmadılar, istediğimiz 3 milyon euroyu vermediler. Tolga benim hem kaptanım hem de kardeşim. Annesi kanser olduğu ve İstanbul ’da tedavi görmesi gerektiği için anlayış gösterdik. Benim de annem kanserden vefat ettiği için ne demek olduğunu biliyorum. Beşiktaş bunu da kullanmaya kalktı. (Yabancı takımlardan teklif geldi) dedik, dinlemediler, (Alternatifimiz Sinan Bolat) dediler. Benim cevabım (Siz hem Trabzon kaptanını hem de adamın dibini alıyorsunuz. Zaten Sinan'la Tolga’yı kıyaslıyorsanız bu iş bitmiştir) oldu. Düne kadar izin vermiştim, ama an itibariyle Tolga’nın Beşiktaş konusu kapanmıştır."