Beşiktaş'ta 3 imza!

Sözleşmesi biten Veli Kavlak ve Muhammed Demirci, 3 yıllık anlaşmaya imzayı attı.

Beşiktaş'ta 3 imza!
İbrahim Toraman da, "Beni bugünlere bu takım getirdi. Ben imzayı atıyorum. Süreyi, alacağım ücreti kulübüm doldursun. Herkese güveniyorum" diye konuştu.

DAHA SEZON BİTMEDEN BEŞİKTAŞ'IN YILDIZ FUTBOLCULARINDAN MÜJDE VAR
Beşiktaş'ta FEDA mevsimi halen sürüyor... Süper Lig'in bitimine daha 7 hafta olmasına rağmen siyah-beyazlı takım, oyuncularıyla bir bir anlaşmaya başladı. Sezon sonunda sözleşmeleri biten futbolculardan üçü, Beşiktaş'la anlaşma tazeledi. Samet Aybaba'nın gözde oyuncularından olan Veli Kavlak, kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi ve 3 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Veli, “Burada kaldığım için çok mutluyum” diye konuştu.
Uzun yıllar burada olacağım
Altyapıdan yetişen ve dikkatleri her daim üzerine çekmeyi başaran Muhammed Demirci de Beşiktaş ile olan sözleşmesini yeniledi. Teknik Direktör Samet Aybaba ile birlikte yeni sezonda takımda şans bulması beklenen genç futbolcu, tıpkı Veli gibi 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmek istediğini dile getiren Muhammed, “Beşiktaş'ı çok seviyorum. Burada doğdum, burada büyüyorum. Daha bu takıma bir şey veremedim. Ama yeni sezonda kendimi göstereceğim” diye konuştu.
Her şartı lütfen siz belirleyin
Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman da, “FEDA” dedi. Deneyimli futbolcu, Transfer Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve yönetici Ahmet Kavalcı'nın hazır bulunduğu görüşmede, "Beni bugünlere Beşiktaş getirdi. Bu takımın kaptanıyım ve bana para konuşmak yakışmaz. Ben imzayı atıyorum. Siz büyüklerimin en uygun şartları sağlayacağınızdan şüphe duymuyorum. mukavele süresini de lütfen siz belirleyin" diyerek boş mukaveleye imza attı. İbrahim Toraman'ın sözleşmesinin 3 yıllık olması bekleniyor.