Beşiktaş'tan bomba transfer!

Gökhan Töre, Beşiktaş'la resmi sözleşme imzaladı. Ancak transferin kamuoyunaduyuruluş şekli alışılmışın dışındaydı! Menacer Ahmet Bulut'un çektiği fotoğrafsosyal medyaya düştü. Bir taraftar sitesi de transferi resmi siteden önce duyurdu!

Beşiktaş'tan bomba transfer!

Gökhan Töre nihayet Kartal oldu. Gurbetçi oyuncu, dün Beşiktaş’la 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Siyah-Beyazlılar, Rubin Kazan’a 350 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Yıllık 900 bin Euro alacak olan genç oyuncunun satış opsiyonu da Beşiktaş’ta. Kartal, bonservisi almak isterse 7.5 milyon Euro ödeyecek. Çok mutlu olduğunu söyleyen Töre, Beşiktaş’ı çok istediğini belirtti.

Almanya ve Hollanda’dan kendisine teklifler geldiğini söyleyen Töre, “Ancak Beşiktaş için hiçbir takımla görüşmedim. Futbol kariyerime kendi ülkemde devam edip, iyi şekilde yeniden Avrupa’ya dönme kararı verdim. Hem Beşiktaş’ta, hem de milli takımda vazgeçilmez olmak için çalışacağım” dedi.

Menacer gazeteciliğe heveslenirse!..

İmzalar atıldıktan sonra ise bir skandal yaşandı. Kulüpte basın alınmadan imza atılırken, menacer Ahmet Bulut gazeteciliğe soyundu! Bulut, cep telefonuyla o anı görüntüledi. Bir süre sonra fotoğraf sosyal medyaya düştü. Bir taraftar sitesi de fotoğrafı alarak, transferi resmi siteden önce duyurdu! Daha transferleri toplu halde açıklamayı planlayan yönetim de bu gelişmeler sonrası Gökhan’ın transferini duyurmak zorunda kaldı.