Bu da Pastam Style!

Yufkalı çılgınlık

Bu da Pastam Style!
İzmir'de, fuara renk katan kursiyer pastacılar, Koreli şarkıcının Gangnam Style parçasının coşkulu müziği eşliğinde hem pasta yaptı hem de eğlendi.
İzmir 1. İstihdam Zirvesi çerçevesinde kültürpark alanında açılan İŞKUR'un fuarına katılan Pastacılar ve Fırıncılar Derneği'nin pastacı kursiyeleri, Koreli şarkıcı PYS'nin hit parçası karşısında yerinde duramadı.
Dünyada ünlenen Gangnam Style'in eşliğinde coşan kursiyerler, bir yandan pasta yapıp yufka açarken öte yandan tezgah başında müziğe eşlik etti. Parçanın ilginç hareketlerini müzikle beraber yaparken işlerinden daha zevk aldıklarını söyleyen geleceğin pastacıları, görüntüleri ile fuara da renk kattılar.
Pastacılar Fırıncılar Derneği Başkanı Latif Aslan, altı ayda ortalama 100 kişiye sertifika vererek meslek ve iş sahibi yaptıklarını hatırlatarak, “Kurslarımıza ilgi büyük. Bu fuarlar kursiyerlerimiz için bir fırsat. Yaptıklarını sergileme imkanı buluyorlar. Aynı zamanda pasta-börek yapmaya devam ediyorlar. Müzikle eğlenmeleri de bu işi ne kadar sevdiklerini gösteriyor”diye konuştu.