Çaydanlık için 4 saat kuyruk!

Ankara'da tekno-izdiham!

Çaydanlık için 4 saat kuyruk!

Ankara'da bir mağazanın açılış sebebiyle teknolojik ürünlerde indirime gittiğini duyan vatandaşlar, soğuk havaya aldırış etmeden uzun kuyruklar oluşturdu.

Yaklaşık 1500 kişi, Yenimahalle İstanbul yolu üzerinde saat 06.00'da açılan elektronik mağazasından indirimli ürün alabilmek için gece saatlerinden itibaren sıraya girmeye başladı. Açılışta karmaşa yaşanmaması için mağaza yetkilileri sıkı tedbirler aldı. Mağazanın içinde ve dışında toplam 200 kadar güvenlik görevlisi görev yaptı. Vatandaşlar bir süre demir bariyerlerin içinde bekledi. Açılış için şehir dışından dahi gelenlerin olduğu öğrenildi.

Bazı müşteriler 12 saattir mağaza önünde beklediklerini kaydetti. Bir vatandaş sadece çaydanlık almak için geldiğini ve 4 saattir beklediğini ifade etti. Mağaza yetkilileri vatandaşlara çay ve poğaça ikram etti. Bazı güvenlik görevlileri ise ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Polis ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbir aldı. Mağazanın yanına prefabrik tuvaletler yerleştirildi. Mağazanın açılmasının ardından müşterilerin en çok televizyon ve bilgisayarlara rağbet ettiği görüldü.

CİHAN