Cimbom'dan Avrupa'yı sallayacak takas!

Kral gidiyor, prens geliyor!

Cimbom'dan Avrupa'yı sallayacak takas!

Transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'da büyük ses getirecek operasyon için düğmeye basıldı...

Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Burak Yılmaz- Arda Turan takasını çok ciddi bir şekilde gündemine aldı.

Daha önce Burak'ı bırakmaya asla yanaşmayan teknik direktör Fatih Terim'in de bu takasa sıcak baktığı ifade ediliyor.

Malaga ve Napoli maçlarında yaşanan savunma sıkıntısı çözmek için sistem değişikliğini düşünen İmparator'un 4-2-3-1'e dönmeyi planladığı ifade ediliyor.

Tek forvet olarak Didier Drogba'yı oynatmak isteyen Terim'in, Burak'ın yedek kalmasıyla doğacak sorunlar nedeniyle bir türlü kafasındaki değişikliği yapamadığı belirtiliyor.

Bu nedenle Fatih Terim'in Burak Yılmaz konusundaki planlarında değişikliğe gidebileceği konuşuluyor.
Arda Turan'ı ısrarla takımda görmek isteyen Başkan Ünal Aysal'ın önceki gün Terim'le yaptığı görüşmede,"Arda'yı alalım, Burak'ı Atletico Madrid'e verelim" önerisini masaya yatırdığı öğrenildi.

Daha önce, "Asla Burak'ı bırakmam" diyen İmparator'un son gelişmeler sonrasında Aysal'ın teklifini ciddi ciddi düşündüğü ifade ediliyor.

Fakat olası takasın maddi koşulları belirsizliğini koruyor...

Atletico Madrid yönetimi iki yıl önce Galatasaray'dan 12 milyon Euro'ya aldığı Arda'nın fiyatını 24 milyon Euro olarak belirledi.

Sarı-Kırmızılı yönetim de Burak Yılmaz için yapılan 20 milyon Euro'nun altındaki teklifleri hiç düşünmeden geri çeviriyor.

Tarafların anlaşması durumunda Arda ve Burak'ın iki kulübün kasasından tek bir kuruş dahi çıkmadan gerçekleşmesi bekleniyor.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, henüz transferi kapatmadıklarını söyledi. Aysal, HCL firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşması toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Arda Turan'ın transferi hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Atletico Madrid'in milli oyuncuyu daha önce söylediği gibi satmaya pek sıcak bakmadığını dile getiren Aysal, Arda Turan'ın Türkiye'ye bir gün geldiğinde bu takımın kesinlikle Galatasaray olacağını söyledi. Transferin sürekli sorulmasının ardından Aysal yaptığı, "Atletico Madrid, Arda Turan'a çok ihtiyaçları olduğunu ve bu transferi kurcalamamızı rica etti. Her gün bu soru sorulduğuna ve ısrar olduğuna göre biraz daha kurcalamam gerekiyor. Biraz daha bekleyelim'' açıklamasıyla umutları yeniden yeşertti.