Denetim devine yeni ortak!

Dört büyüklerde hareket var

Denetim devine yeni ortak!

PwC Türkiye’de Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri bölümünde Direktör olarak görev yapmakta olan Füsun Patoğlu Cengiz, PwC’nin yeni ortağı olarak atandı.

2001 yılından bu yana PwC Türkiye İstanbul ofisinde çalışmaya başlayan Füsun Patoğlu Cengiz

Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri alanında on üç yılı aşkın deneyime sahip. Bu sürede özellikle ilaç, enerji, tüketici ürünleri ve telekom sektörüne yoğunlaşarak, süreç ve iç kontrol incelemeleri, ERP hizmetleri, iç denetim, risk yönetimi ve kurumsallaşma alanlarında uzmanlık kazandı.

2004 ile 2007 yılları arasında PwC Zürih ofisinde görev alan Füsun, hem İsviçre’de hem de Fransa, Japonya, İspanya,
Brezilya, Meksika, Kanada ve ABD gibi birçok ülkede, ERP sistemleri, iç kontrol ve bilgi sistemleri (Sarbanes-Oxley kanunu çerçevesinde) ile ilgili denetim ve danışmanlık çalışmalarını yürüttü.

2007 yılında tekrar PwC İstanbul ofisinde çalışmaya başlayan Füsun, son olarak Risk Süreç ve Teknoloji Hizmetleri bölümünde Direktör olarak görev yapıyordu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) unvanına, Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim lisansına, Bilgi İşlem Denetçisi (CISA) ve Risk ve Bilgi Sistemleri Kontrol (CRISC) sertifikalarına sahip olan Füsun Patoğlu Cengiz, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu ve çok iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve 2 çocuk annesi.