DenizBank'tan kadın çiftçilere kredi

DenizBank'tan 'Tarımsal İhtiyaç Kredisi'

DenizBank'tan kadın çiftçilere kredi

DenizBank, ''Dünya Kadınlar Günü''nde kadın çiftçilere ve KOBİ'lere yönelik ''Tarımsal İhtiyaç Kredisi'' kampanyası başlattı.

Yapılan açıklamaya göre, DenizBank, son 6 yıldır tarım sektörüne en yüksek tutarda kredi kullandıran özel banka olma özelliği ile sektöre sağladığı finansal desteğin yanı sıra, üreticinin sosyal hayatına da değer katıyor.

DenizBank, KOBİ'lerin ihtiyaçlarını tespit ederek sektöre ve KOBİ'ye özel ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetleri ile Türk tarımının ve KOBİ dünyasının gelişmesine katkıda bulunan DenizBank, kadın çiftçilerin ve KOBİ'lerin Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmayarak, onlara özel avantajlar sunuyor.

Kadın çiftçiler ve KOBİ'ler, 8 - 15 Mart 2013 tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında mevduata özel faiz oranından (aylık TL yüzde 7,30, USD yüzde 2.65, Avro yüzde 2,50) faydalanacak. Kadın çiftçiler yüzde 0,99 faiz oranıyla ''Tarımsal İhtiyaç Kredisi'' kullanma imkanına da sahip olacak. KOBİ müşteriler ise yüzde 0,80 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçeneği ile ilk 3 ay ödemesiz kredi kullanma fırsatından yararlanabilecek.

''KOBİ BANKACILIĞI'NI MİLLİ BİR GÖREV OLARAK GÖRÜYORUZ"

DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun da, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, son altı yıldır özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka olduklarını belirtti.

Müşteri sayılarının bugün itibarıyla 600 binin, Türkiye genelinde tarım sektörüne kullandırdıkları kredilerin büyüklüğünün ise 2,3 milyar liranın üzerinde olduğunu dile getiren Sun, ''Sektörün ihtiyaç duyacağı her türlü tarımsal yatırımı finanse edecek geniş ürün yelpazemizle belirli ölçek büyüklüğüne sahip, öncü ve yol gösterici olacak, karlılık ilkelerine göre çalışan, katma değeri yüksek üretim yapan gerçek ve tüzel kişi tarımsal işletmelerin tarımsal bankacılıkla ilgili her türlü hizmet taleplerini karşılayarak tarımsal kararlarda yol gösterici ve etkin olmaları, böylece sektörde hak ettikleri yere gelmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca KOBİ'lerin de en önemli odak noktalarından birini oluşturduğunu vurgulayan Sun, şunları kaydetti:

''Sürekli olarak KOBİ'lerin iş hayatını kolaylaştıracak, fayda sağlayacak, her ihtiyaçlarına cevap verebilecek ürün ve hizmetler üzerinde çalışıyoruz. Şu an 81 ilimizin tümünde yer alan şubelerimiz ile KOBİ'lerimizin hizmetindeyiz.

KOBİ'lere verilen her desteğin ülke kalkınmasına verilen bir destek olduğunun bilinci ile KOBİ Bankacılığı'nı milli bir görev olarak görüyoruz. Bu amaçla, kadın çiftçilerimizin ve kadın KOBİ'lerimizin Dünya Kadınlar Günü'nü onlara özel sunduğumuz mevduat ve kredi faiz oranlarıyla kutluyoruz.''