Dolmabahçe'de 570 milyon liralık derbi

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak derbi, Türkiye’nin Galatasaray ile birlikte en pahalı 3 takımından 2’sini karşı karşıya getirecek.

Dolmabahçe'de 570 milyon liralık derbi

Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerine göre, Süper Lig’de bu sezon mücadele eden takımlar içinde Fenerbahçe’nin toplam tahmini piyasa değeri 345 milyon lira, Beşiktaş’ın ise 225 milyon lira.

Futbolculardan ise, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Portekizli futbolcuları Raul Meireles ve Manuel Fernandes’in tahmini bonservis bedelleri 33,5 milyon lira olarak gösterildi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın İstanbul’da tarihi bir derbi oynanacak. Lider Galatasaray’ın takipçileri Beşiktaş ile Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı’ndaki son derbide karşı karşıya gelecek.

Sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan tarihi statta saat 19.00’da başlayacak son derbiyi, kariyerinde ilk derbiye çıkacak hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.