Drogba Schalke maçında yok mu?

Drogba'nın menajerinden şok açıklama

Drogba Schalke maçında yok mu?
Paralimani.com/ÖZEL HABER

Galatasaray'da Drogba şoku yaşanıyor.
16 Ocak'ta Çİn takımı Shanghai ile sözleşmesini fesheden, fakat Çin takımının itirazı üzerine Galatasaray'da geçici lisans ile forma giyme olasılığı ortaya çıkan Drogba'nın Schalke'yle Şampiyonlar Ligi Son 16'lı turda oynanacak maçına kadar FIFA'dan geçici lisansını alamayabileceği ortaya çıktı.

Drogba'nın menajeri Ceylan Çalışkan, "Her şey beklediğimiz gibi gelişiyor. Bir sorun çıkacağını sanmıyoruz. Çünkü 16 Ocak'ta Drogba, Shanghai takımıyla sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. FIFA, 7 gün içinde Shanghai'den yanıt bekliyor. Bu süre de yarın bitiyor. Sonra 21 günlük bir süreç olacak. Onun sonrasında 21 gün içinde Drogba'ya FIFA'nın geçici lisansı vermesini bekliyoruz" dedi.

Bu durumda yarın, yani ayın 4'ünden sonraki 21 günlük süre 25'ine denk geliyor. Halbuki Galatasaray'ın Schalke ile yapacağı iki aşamalı maçın ilk ayağı, 20 Şubat tarihinde. Yani Drogba'nın ikinci maça yetişmesi, ilk maçta ise lisansı olmadığı için oynayamaması gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Fakat eğer, bu süre, 16 Ocak'tan itibaren 21 günlük bir süreyi kapsıyorsa bu durumda Drogba Başkan Ünal Aysal'ın da bahsettiği gibi birkaç hafta içinde gelip geçici lisansıyla Schalke maçına da çıkabilecek. Şimdi gözler Galatasaray cephesinden yapılacak olan açıklamalara çevrildi.