Dünyaya farklı gözle bakacaksınız!

Tüm teknolojiler bir gözlükte toplandı...

Dünyaya farklı gözle bakacaksınız!

Google tarafından geliştirilen ve tüm teknolojileri bir gözlükte sunan ürünü Glass için yayınlanan yeni bir video, Google Glass’ın neler yapabileceği tekrar gözler önüne serdi. Ürünün fiyatının 500 dolar civarında olması bekleniyor.

Teknoloji dünyasının şüphesiz en çok merak edilen ürünlerinden biri olan Google Glass gelişimine devam ederken Google tarafından, tüm teknoloji nimetlerini tek bir gözlükte toplayan bu ürün için yeni bir video yayınlandı.

Yayınlanan videoda Google Glass'ın neler yapabilecekleri ortaya çıkarken, Glass'ın kontrolü ses ile sağlanıyor. Videoda gösterilen sesli kontrol ile fotoğraf ve video çekimi, navigasyona bağlanabilme, arama yapma, paylaşım, çeviri ve video konferans yapılabiliyor. Bu sayede ürünün nasıl bir arayüze sahip olduğunu da görülürken aynı zamanda arayüzün nasıl kullanıldığı da kısmen aktarılmış oldu.

Google yayınladığı bu video ile Glass için "Bir Gözlüğüm Olsaydı" (#ifihadaglass) adı ile birde etkinlik başlattı. Bu etkinliğin şuan için ABD sınırları içerisinde geçerli olduğu ve yaratıcı kişileri bulmak için gerçekleştirildiği ifade edildi. Ayrıca Google bununla birlikte, Glass için ön sipariş alımını da başlatmış oldu.