Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyaları başladı: Müşteriye özel yeni teklifler…

Türkiye’nin ekonomik şartları nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacı arttı. Bankalar tarafından nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi kampanyaları hazırlanmaya başladı. Faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatlarına yenileri eklendi. İşte detaylar…

Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyaları başladı: Müşteriye özel yeni teklifler…

Bankalar tarafından müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik cazip teklifler sunulmaya devam ediyor. Yaz ayları boyunca devam eden faizsiz kredi kampanyalarına yoğun ilgi gösterildi. Garanti BBVA, Finansbank, Akbank ve TEB gibi bankalar 6 ay vadeli faizsiz kredi kampanyaları hazırladı. Faizsiz kredi kampanyalarında kredi limitinin düşük olması nedeniyle yeni kampanyalar hazırlandı. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarında hem vade sayısı hem de kredi limiti yükseltildi.

Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Kamu bankaları tarafından müşterilerine faizsiz ihtiyaç kredisi verilmiyor. Uzun vade seçeneğiyle düşük faizli kredi imkanı tanınıyor. Özel bankalar ise rekabetten dolayı farklı limitlerde kredi imkanı sunuyor. İhtiyaç kredisinin yanı sıra taksitli nakit avans seçeneği de sunuluyor. Akbank tarafından müşterilerine 3 ay vadeli 25 bin TL kredi veriliyor. Ek olarak yine 3 ay vadeli taksitli nakit avans hakkı tanınıyor. Garanti BBVA ise 20 bin TL limitli 6 ay vadeli kredi veriyor. Finansbank ise 20 Bin TL faizsiz krediyle birlikte 25 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans kampanyası başlattı. Bankalar arasında faizsiz en yüksek kredi veren banka TEB oldu. TEB tarafından 3 ay vadeyle 25 bin TL kredi veriliyor, ayrıca 25 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans desteği sağlanıyor.

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Düşecek mi?

Merkez Bankası’nın Türk Lirasının değerini artırmaya yönelik hamleleri bankaların para politikalarını doğrudan etkiliyor. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankalardan ihtiyaç kredisi çekmeye devam ediyor. Vatandaşların düşük faiz uzun vade seçeneğiyle kredi kullanabilmesi için yeni formüller üretiliyor. Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşün yakın zaman içerisinde ihtiyaç kredisinde de uygulanması bekleniyor. Özellikle, Ocak 2025’te asgari ücrete ve emekli maaşına zam yapılmasıyla birlikte bankaların yeni kredi kampanyaları açıklanmaya başlayacak.