FLAŞ HABER: Bankamatik Kartınıza 21.397 TL Yatacak

Bankamatik kartınıza 21.397 TL yatacak. Bu kampanya, nakit ihtiyaçlarınıza hemen çözüm sağlarken 3 ay ödeme erteleme avantajıyla bütçenizi rahatlatır.

FLAŞ HABER: Bankamatik Kartınıza 21.397 TL Yatacak

Eğer nakit ihtiyacınızı erteleme avantajıyla karşılamak istiyorsanız, ING'nin 3 ay ertelemeli kredi kampanyası tam size göre! Üstelik %3,49 faiz oranıyla 36 ay vade imkânından faydalanabilirsiniz.

Gelin, detaylara bakalım:

Kredi Tutarı: 21.397 TL
Vade Süresi: 36 Ay
Aylık Taksit: 1.217,18 TL
Toplam Ödeme: 43.925,46 TL
Faiz Oranı: %3,49
Toplam Faiz: 22.421,31 TL
Yıllık Maliyet Oranı: %71,05
Tahsis Ücreti: 107,00 TL

Bu cazip kredi teklifinden yararlanmak için Kredim Güvende Hayat Sigortası yapılması zorunludur. Faiz oranları %3,49 ile %8,99 arasında değişiklik gösterebilir ve vade ile kredi tutarına göre farklılık gösterebilir. Faiz oranının %8,99 seviyesine çıkması, kredi notunun düşük olması veya sigorta yapılmaması gibi durumlarda gerçekleşebilir. Ayrıca kredi notunuza ve sigorta kullanım durumunuza göre faiz oranı değişebilir.

ING, kredi başvurularını değerlendirme, kefil veya gelir belgesi isteme hakkına sahiptir. Örneğin, kredi notunun düşük olması, gelir düzeyinin yeterli görülmemesi veya daha yüksek kredi tutarları talep edilmesi durumunda kefil ya da gelir belgesi istenebilir. Başvurular uygun görülmediği takdirde reddedilebilir.

Kredi başvurunuzu HangiKredi aracılığıyla kolayca gerçekleştirebilir, çeşitli bankaların tekliflerini tek bir platformda karşılaştırarak en uygun seçeneği bulabilirsiniz, bu da size zaman kazandırır ve süreci çok daha pratik hale getirir. Unutmayın, HangiKredi yalnızca bankalar tarafından sağlanan bilgileri kullanıcıya sunar ve kredi notu, sigorta gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilecek oranlardan sorumlu değildir.