İslam Memiş fırtına öncesi uyardı! Altın alacaklara rakam verdi

Altın alacaklara rakam verdi. İslam Memiş fırtına öncesi uyardı. Gram altın fiyatları hakkında da açıklamalarda bulunan İslam Memiş, "Gram altın almayı tercih etmiyoruz, beklemeye devam ediyoruz.

İslam Memiş fırtına öncesi uyardı! Altın alacaklara rakam verdi

Ons ve gram altın fiyatları yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ederken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş önemli bir uyarıda bulundu. "Altın almalı mıyız, satmalı mıyız?" sorusuna yanıt arayan uzman, kritik bir seviye belirledi: 2580 dolar. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten Gram Altına Kritik Uyarı!

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta %0,14 azalarak 2.919 TL'ye gerilerken, Cumhuriyet altınının satış fiyatı %0,29 azalarak 19.994 TL'ye geriledi.

İslam Memiş fırtına öncesi uyardı! Altın alacaklara rakam verdi - Resim : 1

İslam Memiş, ons altın fiyatlarıyla ilgili şu yorumu yaptı:

"Altın ons fiyatları 2600 dolar yani 2580 doların altına düştüğünde yeni bir strateji belirleyeceğiz. Bu seviyeye gelmeden işlem yapmayacağız ve sabırla bekleyeceğiz. Hem gram hem de ons altın fiyatlarını izlemeye devam edeceğiz."

Gram altın fiyatları hakkında da açıklamalarda bulunan Memiş, "Gram altın almayı tercih etmiyoruz, beklemeye devam ediyoruz. Ons altın 2.580 doların altına düştüğünde gram altın fiyatının 3.000 TL'nin altına inmesini bekliyoruz." dedi. Takip edilecek seviyeleri de şöyle açıkladı:

"Altında 2.980 TL, üstünde 3.080 TL var. Kısa vadede bu aralıkları yakından takip edeceğiz."

Altın piyasasındaki bu gelişmeler yatırımcılar için önemli göstergeler sunarken, uzmanların uyarıları da piyasaların gidişatını belirlemede etkili olabilir.