En çok faizi kimin vereceği resmen duyuruldu

En çok faizi kimin vereceği resmen duyuruldu. Merkez Bankası faiz kararı sonrası bankada parası olanlar yaşadı.

En çok faizi kimin vereceği resmen duyuruldu

Bankaların sunduğu hoş geldin faizi kampanyalarından yararlanmak isteyen bir vatandaş, 250 bin TL tutarındaki birikimini yüzde 55 faiz oranıyla değerlendirdiğinde bir aylık sürenin sonunda 11 bin TL'nin üzerinde getiri elde edebiliyor. Bu oran, özellikle kısa vadeli yatırım arayanlar için cazip bir fırsat sunuyor.

3 Büyük Bankanın Mevduat Faiz Oranları

Vakıfbank: Emeklilik kampanyalarıyla sık sık gündemde olan Vakıfbank, yeni müşterilerine sunduğu hoş geldin faiz oranlarıyla da rekabet ediyor. Banka, yüzde 47'ye varan hoş geldin faizi oranı duyurdu. Bu faiz oranı, 32 ila 366 gün vadeli hesaplar için geçerli olup, Arı hesap kampanyası kapsamında açılan hesaplarda ilk 60 gün boyunca uygulanıyor. Bu süreden sonra bankanın belirlediği standart faiz oranları devreye giriyor.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası bankada parası olanlar yaşadı En çok faizi kimin vereceği resmen duyuruldu1

Akbank: Akbank, 32 günlük vadeli mevduat hesabı açan yeni müşterilerine yüzde 49'a varan hoş geldin faizi oranı sunuyor. Özellikle yüksek mevduat sahiplerine hitap eden banka, 1 milyon TL'lik bir yatırımın 32 gün sonunda yaklaşık 39.737 TL getiri sağlayabileceğini belirtiyor. Kampanya 30+30+30 günlük üç dönem halinde toplam 90 gün boyunca devam ediyor. Müşteriler belirli şartları sağlamaları halinde kampanya süresince bu yüksek faiz oranından üç kez yararlanabiliyor.

Bankalar arasındaki bu rekabet ve sunulan yüksek faiz oranları, vatandaşların birikimlerini değerlendirmeleri için yeni fırsatlar yaratıyor.

Kaynak: Haber Merkezi