Müjdenin dibi dibi! Tüm Türkiye'de karar çıktı! SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisine para iadesi başladı

Tüm Türkiye'de karar çıktı! SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisine para iadesi başladı. Ziraat Bankası, emekli müşterilerine özel yeni bir kampanya başlatıyor.

Müjdenin dibi dibi! Tüm Türkiye'de karar çıktı! SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisine para iadesi başladı

SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklisi milyonlarca kişi için sevindirici bir haber var: Tüm emeklilere toplu para iadesi yapılacak ve detaylar açıklandı.

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Yeni Kampanya

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine özel yeni bir kampanya başlatıyor. Ekim ayı sonuna kadar bankanın müşterisi olan emeklilere toplu para iadesi sunulacak. Bankkart kullanan emekliler için hazırlanan bu kampanya kapsamında, 1.000 TL'ye varan iade ödemesi yapılacak. Emekliler, Ziraat Bankası müşterisi olarak hem promosyon alma şansını yakalayacak hem de Bankkart ile yaptıkları harcamalardan kazanç elde edecekler. İşte kampanyanın detayları:

Müjdenin dibi dibi! Tüm Türkiye'de karar çıktı! SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisine para iadesi başladı - Resim : 1

Emeklilere Özel Fırsatlar

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine sunduğu avantajlara bir yenisini ekliyor. Bankanın müşterisi olan emekliler, 12.000 TL'ye varan promosyon fırsatının yanı sıra ek olarak para iadesi de alabilecekler. Türkiye genelinde 81 ilde geçerli olan kampanya kapsamında, Bankkart kullanan emeklilere iade ödemesi yapılacak.

Ziraat Bankası'ndan Büyük Jest

Emekli dostu bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor. Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan müşteriler, mevcut promosyonlardan zaten faydalanıyorlar. Buna ek olarak, Bankkart kullanan emeklilere para iadesi fırsatı sunuluyor. Banka tarafından açıklanan kampanya koşullarına göre, Bankkart ile POS cihazları üzerinden yapılan 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde her ay 100 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL'ye kadar para iadesi alınabilecek.

Para İadesi Emeklinin Hesabına Eklenecek

Ziraat Bankası müşterisi emeklilere yapılacak ek ödemeler, doğrudan Bankkart Lira olarak hesaplarına yansıtılacak. Emekliler, belirlenen süreler içinde kazandıkları Bankkart Liraları harcayabilecekler. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise süre sonunda silinecek. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve katılmak isteyenler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya en yakın şubeye başvurabilirler.

Müjdenin dibi dibi! Tüm Türkiye'de karar çıktı! SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisine para iadesi başladı - Resim : 2

Yeni Müşterilere Özel Promosyonlar

Henüz Ziraat Bankası müşterisi olmayan emekliler de bu kampanyaya katılarak avantajlardan faydalanabilirler. Yeni müşteri olan emekliler için bankanın sunduğu promosyon fırsatları da devam ediyor. Hem mevcut hem de yeni emekli müşteriler, bankanın cazip tekliflerinden yararlanma şansına sahip.