TEB müşterilerinden sert tepki: Faizsiz kredi başvuruları reddedildi!

TEB’in faizsiz kredi kampanyasıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatından yararlanmak isteyen müşterilerin başvuruları reddedildi. Peki, TEB faizsiz kredi başvuruları neden reddediliyor? Faizsiz kredi şartları nelerdir? İşte detaylar…

TEB müşterilerinden sert tepki: Faizsiz kredi başvuruları reddedildi!

Kamu ve özel bankaları tarafından yaz aylarında başlatılan faizsiz kredi kampanyaları yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 0 faizli kredi kullanmaya başladı. Bankalar, yeni müşteri kazanmak için başlattıkları faizsiz kredi kampanyalarında 50 bin TL’ye kadar nakit desteği sağladı. 6 ay vadeli 0 faizli kredi kampanyalarının kış aylarında da devam etmesi bekleniyordu.

TEB Kredi Başvuruları Reddedildi

TEB faizsiz kredi kampanyası vatandaşların en çok ilgi gösterdiği kampanya olmuştu. TEB müşterisi olan vatandaşlar 6 ay vadeli faizsiz kredi kampanyasında aradığını bulamadı. TEB faizsiz kredi başvuruları reddedildi. TEB yeni müşterilerine özel hoş geldin kredisi vereceğini açıkladı. 0 fazili kredi için 6 ay vadeli 25 bin TL limit belirlendi. Ayrıca, 3 ay vadeli 25 bin TL’lik nakit avans fırsatı da sunuldu. Toplam 50 bin TL faizsiz kredi teklifini değerlendirmek isteyen vatandaşların başvurularının üst üste reddedildiği görüldü.

Sosyal Medyada Tepkiler Arttı

TEB faizsiz kredi kampanyasına başvuruda bulunan müşteriler mağduriyetlerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Kredi notu yüksek olmasına rağmen başvurusu kabul edilmeyen vatandaşlar TEB’e tepki gösterdi. TEB’in yeni müşteri çekmek için kampanya düzenlediği belirtilirken; başvuruların neden kabul edilmediği tartışma konusu oldu. Müşterilerin tepkilerine rağmen banka konuyla ilgili açıklama yapmadı. Öte yandan TEB’in resmi internet sitesinden faizsiz kredi kampanyası sayfasının kaldırıldığı görüldü. Benzer bir durumu Ing Bank müşterilerinin de yaşadığı tespit edildi. 15 bin TL tutarında faizsiz kredi kampanyası düzenleyen Ing Bank’ta yeni müşterilerinin başvurularını reddetmeye başladı.