Uçak bileti alacaklara Ekim bombası! 1000 TL indirim var

1000 TL indirim var. Uçak bileti alacaklara Ekim bombası geldi.

Uçak bileti alacaklara Ekim bombası! 1000 TL indirim var

Ekim ayında uçak biletlerinde indirim fırsatları olacak mı, uçak bileti kampanyaları ne zaman başladı ve ne zaman bitecek gibi sorular, 9 Ekim itibarıyla çok fazla merak ediliyor. Bu süreçte bankalar da kampanyalarla ilgili güncel bilgiler veriyor.

1000 TL İndirim Kampanyası Başladı

31 Ekim'e kadar süreceği açıklanan kampanya kapsamında, uçak bileti alımlarında 1000 TL indirim yapılıyor. Bu fırsat, seyahat etmeyi planlayan birçok kişi tarafından büyük ilgi görüyor ve detayları merak ediliyor.

İş Bankası tarafından duyurulan kampanyaya göre, İşCep uygulamasını kullanarak İş Bankası müşterisi olarak kredi kartı ile havayolu kategorisindeki işletmelerden 30 Kasım 2024'e kadar yapılacak 1000 TL ve üzeri uçak bileti alımlarında 1000 TL indirim kazanılacak. Kampanyadan yararlanmak için 2-31 Ekim tarihleri arasında İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olunması gerekiyor.

Kampanya Detayları ve Diğer İndirim Fırsatları

Ekim ayında uçak ve otobüs bileti kampanyaları, seyahat etmeyi düşünenlerin en çok merak ettiği konular arasında. İş Bankası, ekim ayının başından itibaren geçerli olan çeşitli kampanyalarla ilgili bilgi verdi. Bu kampanyalarla, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler, farklı sektörlerdeki alışverişlerle kazanacakları indirimleri ve Maxipuan fırsatlarını da merak ediyor.