Ziraat Bankası az önce duyurdu: O marketten alışveriş yapana karşılıksız 500 TL ödenecek

O marketten alışveriş yapana karşılıksız 500 TL ödenecek. Ziraat Bankası az önce duyurdu.

Ziraat Bankası az önce duyurdu: O marketten alışveriş yapana karşılıksız 500 TL ödenecek

Ziraat Bankası, Metro Mağazaları'nda alışveriş yapan Bankkart sahiplerine özel, 500 TL'ye varan Bankkart Lira kazandırıyor! Ekim ayına özel bu kampanya, tüm Metro Mağazaları'ndan yapılan alışverişlerde gıda dışı ürünler için geçerli olacak.

Ziraat Bankası'nın kampanya duyurusuna göre, Bankkart ile Metro Mağazaları'nda tek seferde 3.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler 300 TL Bankkart Lira kazanırken, 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler ise 500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ziraat Bankası

Kampanya Koşulları

Kampanya Tarihleri: Kampanya, 1-31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr'den ya da "METRO" yazarak 4757'ye SMS göndererek katılabilirsiniz. Kampanya müşteri bazında olup, kampanya dönemi boyunca en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanılabilir. Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Kasım 2024 tarihinde yüklenip 7 Aralık 2024 tarihine kadar yalnızca Metro Mağazaları'nda kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 8 Aralık 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Bankkart Lira kazanımı için alışverişlerin Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Kampanya sadece peşin ve gıda dışı taksitli işlemler için geçerlidir. Çuval, karkas et ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilecektir. Kampanya, sadece Bankkart bireysel kart sahiplerine özeldir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Ziraat Bankası

Kampanyaya Nasıl Katılırım?

Kampanyaya katılmak çok kolay! Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr adresinden veya "METRO" yazarak 4757'ye SMS göndererek kampanyaya dahil olabilirsiniz. İşlemlerinizin Bankkart POS'undan yapılması, kampanyadan faydalanabilmeniz için önemli bir şarttır.