Emre şimdi, Arda seneye!

İşte Cimbom'un gençlik aşısının ayrıntıları!

Emre şimdi, Arda seneye!

Başkan Ünal Aysal, Arda iddiaları için "Bu sezon bir gelişme beklemiyoruz ama seneye gelme ihtimali yüksek" dedi. Aslan'ın bu sezonki yerli oyuncu hedefinin Bayernli Emre olduğu öğrenildi. Pep Guardiola'nın tutmadığı gurbetçi yıldız gelmeye hazır

Federasyon'un 6+0+4 uygulaması nedeniyle yabancı oyuncu tranfserinde eli kolu bağlanan Galatasaray, rotasını yerli oyunculara çevrimişti. Sarı-Kırmızılı kulübün hedefindeki ilk ismin ise Atletico Madrid'de forma giyen eski yıldızı Arda Turan olduğu öne sürülmüştü.

Milil futbolcu hakkındaki spkülasyonlar hakkında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal son noktayı koydu. Sarı-Kırmızılıların başkanı BUGÜN'e yaptığı açıklamada bu sezon Arda ilgili bir gelişme beklenmemesi gerektiğini söyledi. Taraftarlara seslenenrek "Dedikodularla vakit kaybetmesinler" diyen Aysal, Arda için açık kapı da bırakarak "Seneye bu transferin olma ihtimali çok yüksek" ifadelerini kullandı.

Sammer’le kritik görüşme

Öte yandan Galatasaray'ın Bayern Münih'te forma giyen Emre Can'a olan temasları büyük ciddiyet kazanmış durumda. Sportif direktör Bülent Tulun'un başında bulunduğu bir ekip gurbetçi yıldız için girişimlerini hız kesmeksizin sürdürüyor. Daha önce Bayern'den ayrılmaya sıcak bakmayan Emre yeni hocası Pep Guardiola'nın Borussia Dortmund ile oynanan Süper Kupa maçında kendisini kadnroya almaması üzerine fikrini değiştirdi.

Gelen son bilgilere göre Emre'nin babası Orhan Can ve menajeri Reza Fazeli oyuncunun geleceğini masaya yatırmak üzere 2 Ağustos'ta Bayern sportif direktörü Mathias Sammer ile bir araya gelecek. Buradan çıkacak sonuca göre Galatasaray stratesjisini belirleyecek. Öte yandan bir başka Alman basınına göre Werder Bremen'in de oyuncu için girişimlerde bulunuyor.

Terim’in sıkıntısı defans

Galatasaray'ı Emre Can transferine yönlendiren neden defanstaki sıkıntı. Teknik direktör Fatih Terim hazırlık maçlarında alarm veren Dany-Chedjou ikilisine güvenmiyor. Tecrübeli hoca savunmanın her bölgesinde oynayabilen Emre’yi joker olarak görüyor. Emre’nin gelişi savunmaya 3 yabancı kontenjanını kullanma zorunluluğunu da ortadan kaldıracak.