Eneramo'dan GS ve FB'ye gönderme!

Gözdağı verdi

Eneramo'dan GS ve FB'ye gönderme!

Beşiktaş’a transferi belki de en zor olan oyuncu hiç kuşku yok ki Micheal Eneramo’ydu. Transferi uzun süre belirsizliğini koruyan. Geri dönüşlerle dolu transfer döneminin ardından Slaven Bilic’in talebiyle transferine karar verilen, ardından ise kalp ritminde düzensizlik olduğu için kendisiyle uzun süre resmi sözleşme imzalanmayan ve TFF sağlık heyetinin raporunun ardından, nihayet Beşiktaş’la resmi sözleşme imzalayan Nijeryalı oyuncu açıklamalar yaptı.

“TESTLER ÇOK İYİ ÇIKTI”

Bugün'ün haberine göre, Siyah-Beyazlı camiaya geldiği için mutlu olduğunu kaydeden Nijeryalı forvet, “Hayal ettiğim yerdeyim. Büyük bir takım, önemli oyuncular ve yeni bir teknik direktör” ifadelerini kullandı. Kalbiyle ilgili bir sorununun olmadığına dikkat çeken tecrübeli forvet, “Sağlık testleri sırasında kalbimle ilgili ortaya çıkan sorunlar nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşadım. Fakat çok şükür ki şimdi her şey iyi. Hiçbir sorun yok. Testler çok iyi çıktı. Resmi olarak da bunlar tescil edildi.

“YÜREKTEN OYNAYAN BİR FUTBOLCUYUM”

Ben kendimi her açıdan iyi hissediyorum. Sağlık açısından hiçbir sorun yok. Zaten yapılan testler ve sonrasındaki kontroller de bunu gösteriyor. Evet üzüldüğüm bir süreç oldu; fakat şu anda hepsi geride kaldı. Önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlayacağım. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyorum. Son derece stresli ve kaygılı bir dönemden geçtiğim için şu anda kendimi kuş gibi rahatlamış hissediyorum. Gelecek hafta takımla çalışmalara başlıyorum. Kalbimde hiçbir sorun yok. Ben yürekten oynayan bir futbolcuyum; sorun olmaz” dedi.

G.SARAY VE F.BAHÇE’YE GÖNDERME

Galatasaray ve Fenerbahçe’ye de göndermede bulunan Eneramo, “Galatasaray ve Fenerbahçeli defans oyuncuları benden çekinmeliler. Çünkü özellikle derbilerde büyük bir meydan okuma düşüncesiyle sahada olacağım. Beşiktaş’ın kazanması için elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı oynarken taraftarımızı sevindireceğim. Derbileri iple çekiyorum. Bu maçlarda gol atmak, rakip savunma oyuncuları için tehlikeli bir forvet olmak en çok arzu ettiğim şey ve bunu yapacağım” dedi.

“CAN ATIYORUM”

Beşiktaş taraftarını Sivasspor’da oynarken gözlemleme fırsatını elde ettiğini kaydeden Nijeryalı forvet, “Şimdi onlar için savaşma imkânı elde ettim. Beşiktaş’ın tarihi stadyumundaki ruhu, oranın kulüp için ne ifade ettiğini biliyorum. Önemli olan bu ruhu her yerde yaşatmak. Bu sezon Kasımpaşa ve Olimpiyat Statları’nda maçlarımızı oynayacağız.

Orada da kazanma arzusunu ve Beşiktaş ruhunu ortaya koymalıyız. Umarım en kısa sürede stat inşaatı tamamlanır ve Beşiktaş yeni haliyle stadında maçlarını oynar” dedi. Teknik direktör Bilic’in kendisini geçtiğimiz sezon Lokomotif Moskova’ya transfer ettirmek istediğini kaydeden Eneramo, “Ancak ben Süper Lig’de oynamayı istedim. Bana göre Türkiye’de futbol çok daha heyecan verici” diye konuştu.