Fener'in lordu Salih Uçan

19 yaşındaki yıldızın özellikle ikinci golü futbol tarihinde uzun süre konuşulacak cinstenti. Salih, ceza alanın dışından akıl dolu bir aşırtma vuruşla fileleri sarstı, 'yok böyle bir gol' dedirtti

Fener'in lordu Salih Uçan
Fenerbahçe'yi dün Ordu deplasmanında Salih Uçan sırtladı... 19 yaşındaki futbolcu attığı 2 golle 3 puanı getirirken, oynadığı futbolla da parmak ısırttı. Salih'in özellikle 57. dakikada filelere gönderdiği gol futbol tarihinde uzun süre konuşulacak cinstendi. Salih, buluştuğu topla ceza alanı ön tarafına kadar gitti ve pasını Kuyt'a verdi.

Kuyt tekrar topu genç oyuncuyla buluşturdu. Salih, ceza alanına girer girmez, kaleci Fevzi'nin üzerinden harika aşırttı. Salih'in 37'de attığı ilk golde ise Caner'in büyük payı vardı. Caner'in pasında Salih kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi.

F.Bahçe formasıyla ilk 11'de çıktığı 3 maçta da gol atan, ilk golünü Avrupa Ligi'nde Plzen'e kaydeden Salih, daha sonra MP Antalyaspor ağlarını havalandırmıştı. Dün de iki gol attı. Süper Lig'deki gol sayısını 3'e çıkaran Salih toplamda 4 gole ulaştı.
ÖNEMLİ OLAN YAŞ DEĞİL
72. dakika yerini Cristian'a bırakan Salih, "Yaşım önemli değil. Yaş oynamıyor. Orduspor maçı zor olacaktı. Hem deplasmandayız hem de rakibimiz kümede kalma mücadelesi veriyordu. Çok iyi oynadık, golleri bulduk ve galibiyeti aldık. Çok mutluyum. Yaşım önemli değil, 19 ya da 30 mühim değil. Biz Fenerbahçe için mücadele ediyoruz, sahada yaş oynamıyor. Yaptıklarımla, diğer genç arkadaşlarıma da örnek olabileceğimi düşünüyorum" dedi. Salih, Lazio'yu da eleyeceklerini dile getirdi