Fernandes Kadıköy'e mi gidecek?

Gözler oyuncuyla adı anılan ezeli rakipte

Fernandes Kadıköy'e mi gidecek?

Be­şik­taş’ta Fer­nan­des’in du­ru­mu gün­de­min ilk sı­ra­sın­da­ki ye­ri­ni ko­ru­yor. Ön­ce­ki gün yö­ne­tim ta­ra­fın­dan 220 bin eu­ro pa­ra ce­za­sı ke­si­len, Ka­sım­pa­şa ma­çın­da ya­şa­nan olay­la­rın ar­dın­dan ka­fa­sı­nın ka­rı­şık ol­du­ğu be­lir­ti­len Por­te­kiz­li oyun­cu için yönetim gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Dün de idmana çıkmayan oyuncunun sözleşme yenilemesi de beklenmiyor.

Karar değişikliği

Siyah-Beyazlı yöneticilerin daha önce kendi aralarında yaptıkları toplantılarda, oyuncuyu Türkiye’den bir başka kulübe kaptırmamak adına sadece yurtdışından gelecek teklifleri değerlendirmeye almayı planladıkları kaydedildi. Ancak, yaşanan son gelişmelerin ardından yönetimin karar değişikliğine gittiği ifade edildi. Fer­nan­des için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak yönetimin, oyuncunun kendisinin getireceği önerilere de açık olduğu ve yurtiçinden gelecek herhangi bir teklifi de dikkate alacakları belirtildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli oyuncunun UEFA kuralları gereği devre arasında bir takımla görüşüp önümüzdeki sezon bonservissiz gitme ihtimalini de göz önüne alan yönetimin oyuncudan para kazanmak istediği ve sezon sonuna kadar ödemek zorunda oldukları yıllık ücretinden de kurtulmayı planladıkları kaydedildi.

Her iki camia da bekliyor

Yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Si­yah-Be­yaz­lı­lar’ın eze­li ra­ki­bi Fe­ner­bah­çe’ye çev­ril­di. Por­te­kiz­li oyun­cu­nun adı uzun sü­re Sa­rı-La­ci­vert­li ta­kım­la anıl­dı. Fe­ner­bah­çe’nin eze­li ra­kibinin bu karar değişikliği sonrası Fernandes konusunda nasıl bir hamle yapacağı her iki camiada da merakla bekleniyor.

(Bugün)