Galatasaray dünyayı tarıyor

Sarı-kırmızılı yönetim yeni yıldızların peşinde. Transfer komitesi kuruldu, scout ekibi futbolcu izlemeye başladı. Fatih Terim mutlaka birinci sınıf tecrübeli bir stoper ile kalite sol bek istiyor

Galatasaray dünyayı tarıyor

Ligde şampiyonluk yarışında büyük avantaj elde eden ve rahatlayan Galatasaray önümüzdeki sezon daha da güçlenmek için kolları sıvadı. Yeni sezonda da teknik direktör Fatih Terim'den başkasını aklından bile geçirmeyen sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli hocanın gelecek sezona yönelik ilk raporlarının ardından transfer komitesi ve scout ekibini harekete geçirdi. Galatasaray bu defa Şampiyonlar Ligi'nde zirveye oynayacak bir kadro oluşturmanın planlarını yapıyor.

ALPER'SİZ OLMAZ

Yönetime yapılacak takviyelerle ilgili bilgi veren Terim gelecek sezon için mutlaka birinci sınıf tecrübeli bir stoper ile kalitesi yüksek bir sol bek istiyor. Sol bek için adaylar St.Etienne'den Ghoulam ile Toulouse'lu M'Bengue ve tabii daima Carlinhos... Stoper için de önce tecrübe diyen Fatih Terim'in gözü de Aykut Kocaman'ın olduğu gibi John Terry'de... Manchester United'la sözleşme imzalamazsa Ferdinand'da bir başka aday.

Real Madridli Albiol, City'den Toure de Terim'in gözdelerinden. Melo'nun ayrılması durumunda ise Terim'in ilk ve tek hedefi Alper Potuk. Alper'de çıkacak bir aksilik durumunda alternatifler Xabi Alonso ve Alex Song... Yönetimin hedefleri ise biraz daha janjanlı...

İlk hedef Arjen Robben

Robben dışında Lukas Podolski ve menajerler tarafından önerilen Ibrahimoviç, Casillas ve Hulk içinde zemin araştırması devam ediyor. Sıkı bir ön çalışma yapan Galatasaray, şampiyonluğun garantilenmesinin ardından Şampiyonlar Ligi gelirlerini de hesaplayarak gelecek sezonun adımlarını atmaya başlayacak.