Galatasaray'dan Umut hamlesi

Didier Drogba'nın transferiyle formadan uzak kalan Umut Bulut için teklifler gelmeye başladı. Sarı-kırmızılardan hamle geliyor...

Galatasaray'dan Umut hamlesi

Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray için birçok transfer iddiası ortaya atılıyor. Bunların başında Arjen Robben ve Kolo Toure geliyor...

Çıkan dedikodulara 'cevap vermeyen' sarı-kırmızılı yönetim ve teknik heyet, 'Galatasaray'da transfer bitmez' sözleriyle durumu özetliyor.

Gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayan ancak ilk hedefi iç transfer olarak belirleyen sarı-kırmızılı ekip, öncelikle Umut Bulut'a nokta koymayı hedefliyor.

VE İLK HAMLE GELİYOR!

Sezon başında sürpriz bir şekilde satın alma opsiyonu ile Toulouse'dan kiralanan Umut Bulut'un bonservisi için harekete geçilecek. Çıkan iddialara rağmen henüz bir girişimde bulunmayan sarı-kırmızılı idareciler, pazarlıklara kısa bir süre içerisinde başlayacak.

30 yaşındaki A Milli futbolcu için 2 milyon euroluk bir rakam önermeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, ikna olunmaması halinde rakamı 3 milyon euro seviyesine kadar çekerek satın alma opsiyonunu kullanabilir.

HEM TRABZON HEM TOULOUSE

Toulouse cephesinden Umut Bulut'a yeşil ışık yanarken, futbolcunun Türkiye'de yola devam etme kararı Fransa kapılarını kapatıyor. Trabzonspor'un da yeniden renklerine bağlamak istediği oyuncu konusunda teknik direktör Fatih Terim'in kararı ise 'Bekleyelim ve bitirelim" oldu.

Bu sezon ligde 24 maça çıkarak 12 kez fileleri havalandıran Umut Bulut, Didier Drogba transferinin ardından forma bulmakta güçlük çekmeye başlamıştı. Umut'un sarı-kırmızılılardan tek ayrılık ihtimali 'Formaya uzak kalması ve rekabet' olarak gösteriliyor.

Bilindiği üzere kısa bir süre 11'e giremeyen Necati Ateş, sezon başında Eskişehirspor'dan gelen teklifi kabul ederek, formadan uzak kalmak istemediğini söylemişti.

Fotospor