Galatasaray'ın yaz bombası Alex

Gözünü en büyük kupaya diken Sarı-Kırmızılı yönetim, Barcelona'nın ön liberosu Song'u kiralamak istiyor. Transfer için genç yıldızın amcası Rigobert Song da ikna çalışmalarına başladı!..

Galatasaray'ın yaz bombası Alex

Ara transferde yaptığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba hamleleriyle tüm dünyada ses getiren Galatasaray büyük oynamayı sürdürüyor!.. Yeni sezonda özellikle Şampiyonlar Ligi'nde önemli hedefleri olan Sarı-Kırmızılılar, çok ünlü bir yıldızın peşine düştü. Cimbom, Barcelona formasını giyen Alex Song'u istiyor...

MELO ARTIK GÜVEN VERMİYOR

Gösterdiği inişli-çıkışlı grafik nedeniyle Felipe Melo ile yola devam etmeyi düşünmeyen ve bu bölgeyi dünyaca ünlü bir isimle takviye etmek isteyen teknik direktör Fatih Terim'in Song isminin üzerinde durduğu öğrenildi. Galatasaray yönetiminin transferle ilgili çalışmalara başladığı ve 26 yaşındaki futbolcu için Barcelona ile temasa geçildiği ifade ediliyor.

CİMBOM'A AMCA DESTEĞİ!
İspanyol kulübünün sezon başında Arsenal'e tam 19 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Song, Barcelona'nın yıldızlarla dolu orta alanında fazla forma şans bulamadı. Galatasaray'ın Kamerunlu oyuncunun fiyatı çok yüksek olduğu için kiralama yöntemini düşündüğü belirlendi. Daha önce ülkemizde Galatasaray ve Trabzonspor formalarını giyen Rigobert Song'un Alex Song'un amcası olması transferde Sarı-Kırmızılılar'ın elini güçlendiriyor.

SIRADA ADRIANO MU VAR?
Rigobert Song'un yeğenini ikna etmek için şimdiden girişimlere başladığı da gelen bilgiler arasında... Öte yandan G.Saray'ın Barça ile ilişkileri Song'la sınırlı kalmayacağa benziyor. Uzun süredir sol bek arayan Cimbom'un Adriano için yeniden girişimlere başlayacağı öğrenildi.